Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
“Etkili İletişim” eğitimi
27 Ocak 2016 / 10:34
“Etkili İletişim” eğitimi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı mensuplarına yönelik “Etkili İletişim” eğitimi verildi.

MHP Adana İl binasındaki etkinlikte konuşan Kişisel İletişim ve Gelişim Uzmanı Fatma Balcı, “İletişimde asıl amaç anlatmak ya da anlamak değil; anlaşmaktır. Bu nedenle kişiler arası iletişimde bu bilinçle hareket etmek, karşılıklı aynı sonuçları çıkarabilmek, iletişimi doğru ve etkili kullanmakla olabilmektedir” dedi.
İnsanın önce kendisiyle iletişim kurduğuna işaret eden Balcı, “İster düşünce veya davranış olsun, isterse de konuşma olsun bütün bunlar önce beynimizin içinde kendi kendimizle yaptığımız iletişimin sonuçlarıdır. Biz hem kendimizin hem de diğer insanların beyninin içinde gerçekleşen bu fark etme, algılama, değerlendirme ve sonuç çıkarma aşamalarındaki benzerlikleri ve farklılıkları bilip buna göre hareket edersek tüm iletişim engellerini ortadan kaldırabilir ve kolaylıkla tüm insanlarla anlaşabiliriz” diye konuştu.
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar da, “İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş’ın destek ve katkılarıyla sürdürdüğümüz eğitim faaliyetlerine ayrı bir önem veriyoruz. Bilgi ve iletişim çağındayız. Bu bilinçle İl Kadın Kolları olarak bizler de doğru iletişim kanallarını kullanarak daha çok insana ulaşma, onlarla daha çok ortak duygular geliştirme ve Partimizin meselelere bakış açısını daha kolay anlatma çabası içindeyiz” dedi.

Bu haber toplam 1,345 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber