Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eski sevgiliye tuzak kurup öldürmek istediler
15 Nisan 2020 / 18:26
Eski sevgiliye tuzak kurup öldürmek istediler
Eski sevgiliye tuzak kurup öldürmek istediler Adana'da bir kişi dini nikahlı eşine, eski sevgilisine pusu kurdurup öldürmek isterken polis tarafından yakalanıp tutuklandı

Adana'da bir kişi dini nikahlı eşine eski sevgilisine pusu kurdurup öldürmek isterken polis tarafından yakalanıp tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, cezaevinden firar ettiği öğrenilen Ömer B.adlı kişi, 3 Nisan günü Gülpınar Mahallesinde borç para vermeyen Ömer Ümran D'nin kullandığı toplu taşıma aracına ateş edip kaçtı. Zanlı daha sonra da Gürselpaşa Mahallesinde Mehmet Hüseyin Y. isimli şahsa ateş edip kaçtı.

Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçip zanlıyı kısa sürede yakaladı. Polis Mehmet Hüseyin Y.'nin ifadesini aldığında şahıs kendisine eski sevgilisi olan Melisa Ö.'den mesaj geldiğini bunun üzerine bu noktaya geldiğini daha sonrada onun dini nikahlı eşi tarafından kendisine ateş açıldığını söyledi. Bunun üzerine polis Melisa Ö.'yü de gözaltına aldı. Melisa Ö. ifadesinin ardından savcılık kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ömer B. ise ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından Ömer B. "kasten öldürmeye teşebbüs ve yağmaya teşebbüs" suçlarından tutuklandı.

Kaynak: İHA
Kaynak: Sondakika
 
Bu haber toplam 1,182 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber