Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eski Sevgilisinin Burnunu Kıran Şahsa 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası
10 Temmuz 2014 / 13:51
Eski Sevgilisinin Burnunu Kıran Şahsa 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası
Adana'da kendisinden ayrılan kadının evine molotofkokteyli atıp 3 çocuğuyla birlikte öldürmek istediği ve daha sonra burnunu kırıp çantasını gasp ettiği iddiasıyla yargılanan şahıs, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

kendisinden ayrılan kadının evine molotofkokteyli atıp 3 çocuğuyla birlikte öldürmek istediği ve daha sonra burnunu kırıp çantasını gasp ettiği iddiasıyla yargılanan şahıs, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İlk eşinden geçimsizlik yüzünden boşanan ve özel bir şirkette çalışan Arzu K. (36), tanıştığı Orhan Torun (28) ile 15 Şubat 2011 tarihinden itibaren nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladı. Kısa bir süre sonra OrhanTorun, iddiaya göre Arzu K.'nın ilk evliliğinden olan 3 çocuğuna işkence uygulamaya başladı. Bu duruma dayanamayarak baba evine sığınan Arzu K., Orhan Torun hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulundu. Arzu K.'nın evine dönmesini isteyen Orhan Torun, iddiaya göre tehdit içerikli mesajlar attı ve kaldığı eve molotofkokteyli atarak yakmak istedi. Hakkında birçok dava açılan Torun için uzaklaştırma kararı da verildi. 22 Mart 2014 günü Adana 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan OrhanTorun adli cezaya çarptırıldı. Cezasını adliyede çalışarak çeken sanık, firar ederek bir arkadaşı ile buluşan Arzu K.'yı araç içinde darp edip çantasını aldı. Yakalanıp tutuklanan Torun, 'gasp, yaralama, tehdit ve hakaret' suçlarından yargılandığı Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıktı.

28 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istenen Torun, gasp suçlamasını kabul etmedi. Arzu K. ile dost hayatı yaşadıklarını söyleyenTorun, "Aramızda anlaşmazlıktan dolayı şikayet etti. Bu şikayetlerden çeşitli cezalar aldım ve hala yargılanmaktayım. Cezamı adliyede çalışarak çekiyordum. Olay günü de 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nden para cezası aldım. Ağırıma gitti. Firar ettim. Ayhan K. ile buluşmaya geldi. Araç içinde konuşurken, o bana ben ona Tokat attım. Karşılıklı hakaret ettik. Kendisini araçtan atmak isterken tutmak istedim. Elim burnuna gelmiş olabilir. Çantasını gasp etmedim" diyerek tahliyesini istedi.

Son duruşmaya katılan Arzu K. ise, çantasının gasp edildiğini ve yumruklandığını iddia etti. Arkadaşı Ayhan ile buluşmaya gittiğini söyleyen Arzu K., "Araca bindi. Araç hareket halindeyken inmek isteyince geri çekti. Araç içerisinde ağır hakaretler etti. Burnumun üzerine defalarca vurdu. Boynumdaki çantamı alıp kaçtı. Çantada cep telefonum, 500 TL ve özel eşyalarım vardı. Ramazan ayı dolayısıyla kendisinden şikayetçi değilim" dedi.

Mahkeme heyeti, Torun'u toplam 11 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum etti.

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber