Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eski sevgili eski kocayı öldürdü
12 Mayıs 2015 / 18:54
Eski sevgili eski kocayı öldürdü
Adana'da boşandığı eşinin, ayrıldığı sevgilisi ve arkadaşları ile kavga eden eski koca öldü, genç kadının sevgilisi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde meydana geldi.
 
İddiaya göre, Ersen İlhan (30) ile Mine M. (23) 5 yıl önce evlendi. Ancak evlendikten 3 yıl sonra anlaşamayarak boşandı. Mine M., Fatih Mahallesi'nde evinin karşısında büfede çalışan Yunus D. (28) ile sevgili oldu. Ancak aradan bir yıl geçtikten sonra Mine M. Yunus D.'den ayrılarak tekrar boşandığı eşi Ersen İlhan ile yaşamaya başladı. Dün akşam da Yunus D. arkadaşları M.E.B. (17) ve Semih K. (24) ile birlikte evin önüne gelerek alkol almaya başladı. Yüksek sesle müzik dinleyen şahıslar, Mine M.'nin evine içtikleri içkinin şişelerini atıp camları kırdı. Mine M. ise 155'i arayarak "Eski sevgilim ve arkadaşları evime şişe atıyor camlarımı kırdı" diye ihbarda bulundu.

Bunun üzerine olay yerine gelen polis, Mine M.'nin şikayetini alırken, eski kocası Ersen İlhan akaryakıt istasyonunun büfesinden sigara almaya gitti.

Bu sırada Yunus D. ve arkadaşlarıyla kaldırımda karşılaşınca aralarında kavga çıktı. Kavga sırasında hem Yunus D. hem de Ersen İlhan bıçak kullandı. Bıçaklı kavgada Ersen İlhan kalbinden ve 8 yerinden bıçaklanarak yaralandı. Yunus D. de aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Bu arada, sesleri duyup olay yerine gelen polis, bıçaklı kavgayı ayırdı. Daha sonra da yaralılar için ambulans istedi. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar hastaneye kaldırıldı. Eski koca müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Yunus D. tedavi altına alındı. Polis, kavgaya karışan 2 kişiyi olay yerinde gözaltına alırken, Yunus D. de tedavisinin ardından gözaltına alınacak.

Zanlıların yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

Bu haber toplam 326 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber