Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eski öğretmenlerini dolandırdı
13 Temmuz 2014 / 13:44
Eski öğretmenlerini dolandırdı
Eski öğretmenlerini “Bende emeğiniz büyük. Size İstanbul’dan ucuza telefon getirebilirim” diyerek 7 bin lira dolandırdı.

Adana’da üniversite diplomalı şahıs, eski öğretmenlerini “Bende emeğiniz büyük. İsterseniz size İstanbul’dan ucuza telefon getirebilirim” diyerek 7 bin lira dolandırdı.

Edinilen bilgiye göre, Buğra Selami G. (33), üniversite sınavına hazırlanırken dershaneye gittiği öğretmenlerini 7 yıl sonra ziyaret etti. Burada samimi olduğu eski öğretmenlerine İstanbul’da toptan telefon satan bir arkadaşı olduğunu belirten Buğra Selami G., “Bende emeğiniz büyük. İsterseniz size ucuza telefon getirtebilirim” dedi.

Eski öğrencilerine inanan 3 öğretmen, Buğra Selami G.’ye yaklaşık 7 bin lira para verdi. Öğretmenler, parayı aldıktan sonra Buğra Selami G.’ye bir daha ulaşamayınca dolandırıldıklarını anlayarak polise başvurdu.

Dolandırıcılıktan çok sayıda kaydı bulunan zanlı, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından Çukurova ilçesi Karahan Mahallesi’nde evinde gözaltına alındı. Buğra Selami G., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 390 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber