Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eski Eş İle Eski Sevgilinin Tartışması Kanlı Bitti
26 Haziran 2015 / 09:42
Eski Eş İle Eski Sevgilinin Tartışması Kanlı Bitti
Adana'da ayrıldığı sevgilisi Mine Maraşlıoğlu'nun eski eşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 2 kişi hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da ayrıldığı sevgilisi 23 yaşındaki Mine Maraşlıoğlu'nun eski eşi 30 yaşındaki Ersen İlhan'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 28 yaşındaki Yunus Deveci ile arkadaşı 24 yaşındaki Semih Kepez hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İddiaya göre, minibüs şoförlüğü yapan Ersen İlhan'dan 3 yıl önce boşanan Mine Maraşlıoğlu, evlerinin karşısındaki büfeyi işleten Yunus Deveci ile sevgili oldu. Bir süre sonra Mine Maraşlıoğlu, Yusuf Deveci'den ayrılarak boşandığı eşi Ersen İlhan'a geri döndü. Yunus Deveci, geçen 12 Mayıs'ta merkez Seyhan İlçesi'ndeki Tellidere Mahallesi'nde işlettiği büfede Semih Kepez'in de aralarında bulunduğu arkadaşlarıyla alkol alıp yüksek sesle müzik dinledi.



ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Aynı saatlerde, Yunus Deveci'ye ait büfenin tam karşısındaki evde annesi Ayşe Maraşlıoğlu ile yaşayan Mine Maraşlıoğlu da, Ersen İlhan ile birlikte dama çıkıp sigara içmeye başladı. Yüksek müzik sesi nedeniyle Yunus Deveci ile Ersen İlhan tartışıp birbirlerine küfür etti. Tartışma sırasında Yunus Deveci, taş ve bira şişesi atarak Ayşe Maraşlıoğlu'na ait evin camlarını kırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, taraflar birbirlerinden şikayetçi olmayınca ayrıldı. Yunus Deveci, kendine ait araçla beraber alkol aldığı arkadaşlarını evine götürmek için işyerini kapatıp gitti.

BIÇAKLAR KULLANILDI

Bir süre sonra Mine Maraşlıoğlu, evden çıkıp Yunus Deveci'ye ait büfenin camlarını taş atıp kırınca, polisler tekrar geldi. İçinde Semih Kepez'in bulunduğu aracıyla tekrar işyerinin önüne gelen Yunus Deveci, polislere camı kimin kırdığını sordu. Büfenin önünde bulunan Ersan İlhan da, 'Ben kırdım' diye bağırdı. Bunun üzerine Yunus Deveci ve arkadaşları Semih Kepez ile yanında çalışan 17 yaşındaki Muhammet Enes B., Ersen İlhan'a saldırıp tekme ve yumruklarla dövmeye başladı. Kavga sırasında Ersen İlhan, Yunus Deveci'yi sağ bacağından bıçakla yaraladı.

Muhammet Enes B. ve Yunus Deveci de, Ersen İlhan'ı çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ersen İlhan olay yerinde ölürken, kavgaya müdahale eden polis Yunus Deveci, Muhammet Enes B. ve Semih Kepez'i yakaladı.

'BENİ BIÇAKLADI'

Sorgusunda, eşinden boşanan Mine Maraşlıoğlu ile bir süre arkadaş olup ayrıldıklarını söyleyen Yunus Deveci, "İlk tartışmanın ardından işyerimin camını kırmışlar. Olay yerine geldiğimde Ersen İlhan küfür edip beni bıçakladı. Kendimi korumak için ben de bıçak salladım. Muhammet Enes ve Semih olaya karışmadı" dedi.

Semih Kepez de kavgaya karışmadığını öne sürdü. Adliyeye çıkarılan şüpheliler tutuklanırken, yaşı küçük Muhammet Enes B. ile ilgili ayrı bir soruşturma başlatıldı.

Cumhuriyet Savcısı, Yunus Deveci ve Semih Kepez hakkında 'kasten öldürme' suçlamasıyla ömür boyu hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, Yunus Deveci'nin işyerinin camını kıran Mine Maraşlıoğlu ile Ayşe Maraşlıoğlu'nun evinin camlarını kıranlar hakkında da 'mala zarar verme' suçundan 3'er yıla kadar hapis cezası istendi. Sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber