Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eşiyle Tartıştı Baz İstasyonuna Çıktı
26 Ağustos 2016 / 09:32
Eşiyle Tartıştı Baz İstasyonuna Çıktı
Adana’da eşiyle tartıştıktan sonra bunalıma girip intihar etmek amacıyla baz istasyonuna tırmanan bir kişi, kardeşi tarafından ikna edilerek itfaiye merdiveniyle aşağıya indirildi.

 Adana'da eşiyle tartıştıktan sonra bunalıma girip intihar etmek amacıyla baz istasyonuna tırmanan bir kişi, kardeşi tarafından ikna edilerek itfaiye merdiveniyle aşağıya indirildi.

Olay, Seyhan ilçesindeki Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın Zillidede Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle tartışan 2 çocuk babası Fikret Ç. bunalıma girdi. Fikret Ç. bu nedenle kavşaktaki yüksek baz istasyonuna tırmandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yoldan geçen meraklı vatandaşlar zaman zaman araçlarından inerek, çevredeki vatandaşlar ise işyerlerinin camlarından bakarak intihar girişimini izledi.

Bu sırada Fikret Ç.'nin kardeşi Gökhan Ç. de bölgeye gelerek kardeşini ikna etmek için baz istasyonuna tırmandı. Yaklaşık bir saat boyunca kardeşini ikna etmeye çalışan Gökhan Ç., başarılı oldu. İtfaiye merdiveniyle aşağıya indirilen Fikret Ç. daha sonra bir hastaneye kaldırıldı. 

Bu haber toplam 765 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber