Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eşinin Öleceğini Rüyasında Gördü
27 Mayıs 2015 / 17:24
Eşinin Öleceğini Rüyasında Gördü
Adana'da eşi Mehmet AIadağ'ın "Hanım rüyamda senin kaza geçirdiğini gördüm. Kaldırımda yürü başına bir iş gelmesin." diye uyardığı eşi motosiklet çarpması sonucu öldü.

Adana'da sabah yürüyüşüne çıkarken eşi 65 yaşındaki Mehmet AIadağ'ın "Hanım rüyamda senin kaza geçirdiğini gördüm. Kaldırımda yürü başına bir iş gelmesin." diye uyardığı 61 yaşındaki Perihan Aladağ motosiklet çarpması sonucu hayatını kaybetti.

YOLUN KARŞISINA GEÇERKEN MOTOSİKLET ÇARPTI

Merkez Seyhan İlçesi'nin Namık Kemal Mahallesi'nde oturan romatizma ve şeker hastası Perihan Aladağ, her gün olduğu gibi bugün de saat 07.30'da yürüyüş yapmak için hazırlık yapmaya başladı. İşçi emeklisi eşi Mehmet Aladağ, "Hanım, rüyamda senin kaza geçirdiğini gördüm. Aman kendine dikkat et, kaldırımdan yürü. Başına bir iş gelmesin." diye uyardı. Dikkat edeceğini söyleyen Perihan Aladağ, evden çıkıp Kıyıboyu Caddesi'nde yürümeye başladı. Kısa süre sonra caddenin karşısına geçmek isteyen kadına, 24 yaşındaki Yüksel Yıldırım yönetimindeki motosiklet çarptı. Motosiklet, savrulup sürüklenerek park halindeki iki otomobile vurduktan sonra durdu. Sürücü ile Aladağ ağır yaralı olarak Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Perihan Aladağ, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber