Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eşine fuhuş yaptıran koca tutuklandı
11 Mayıs 2015 / 19:20
Eşine fuhuş yaptıran koca tutuklandı
Adana’da eşine fuhuş yaptırırken suçüstü yakalanan koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Cengiz K.’nın (45) eşi Nurdane K.’ye (41) para karşılığı fuhuş yaptırdığını belirledi.


Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan izinle polis, müşteri kılığında şahsı telefonla arayıp fuhuş yapmak için kadın istedi. Cengiz K., 50 lira ücretle kadının hazır olduğunu söyledi. Çukurova ilçesi Topalak Mahallesi’ndeki buluşma noktasına gelen polis, Cengiz K’ya önceden seri numarası alınmış 50 lirayı verdikten sonra polis kimliğini göstererek suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan zanlının işsiz olduğu için eşine fuhuş yaptırdığını ve böyle geçindiklerini söylediği öğrenildi.

Nurdane K.’nın ise 2 yıl önce kocasının çalıştığı fabrikada işten çıkartıldığını, bu nedenle kendisine "Fuhuş yap öyle geçinelim, 2 çocuğumuz var" dediğini, 2 yıldır da fuhuş yaptığını söylediği öğrenildi. 

Sorgunun ardından kadın serbest bırakılırken, koca "fuhşa aracılık etmek ve yer temin etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi. Cengiz K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cengiz K.’nın 8 ay önce de eşine fuhuş yaptırmaktan yakalandığı ve 8 ay cezaevinde kaldıktan sonra çıktığı öğrenildi.
Bu haber toplam 671 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber