Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eş cinayetinde şok detay
09 Nisan 2014 / 21:45
Eş cinayetinde şok detay
Nafaka yüzünden eşini öldüren ve kaçan emekli polis kahvehanede 'batak' oynarken yakalanmış!...

Adana'da boşanmak istediği eşi nafaka isteyince işyerinde öldüren emekli polis memurunun cinayetten sonra bir otomobili gasp ettiği, daha sonra ise kahvehaneye giderek "batak" oyunu oynarken yakalandığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi Hacı Bektaşı Veli Bulvarı üzerinde 6 Nisan günü meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 28 yıl önce evlenen polis memuru Cemal D. (54) ve Sevgi D. (46) boşanmaya karar verdi. 2.5 yıldır Sevgi D. nafaka istediği için Cemal D. de vermediği için boşanamadılar. Bu nedenle Cemal D. eşini ölümle tehdit etti ancak Sevgi D. yine de nafaka almaktan vazgeçmedi.

 Sevgi D. iki kez savcılığa gidip eşi tarafından tehdit edildiğini ileri sürerek başvuruda bulundu. 5 Nisan akşamı da Cemal D., Sevgi D.'yi arayıp, "İflas ettim, nafakadan vazgeç, sana para verecek gücüm yok, seni de o kardeşini de öldürürüm" dedi. Ancak buna rağmen Sevgi D. nafakadan vazgeçmeyeceğini söyledi. Sabah olduğunda ise Sevgi D. Tellidere Mahallesi'ndeki evinden çıkıp 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan işyerine gelmek için dolmuşa bindi. Tellidere Mahallesi'nde eşinin evinden bir sokak ileride oturan Cemal D. de eşini takibe başladı. Eşinin bindiği dolmuşun arkasından gelen dolmuşa binen Cemal D. eşinden 15 dakika sonra onun çalıştığı işyerine geldi. Yine eşine nafakadan vazgeçmesi yönünde talepte bulundu, ölümle tehdit etti ancak eşi vazgeçmedi. Bunun üzerine silahını çıkartarak işyeri içinde Sevgi D.'nin önce boğazına daha sonra da vücudunun çeşitli yerlerine sıkarak işyerinden kaçtı. Sevgi D. ise vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

OTOMOBİL GASP EDEREK KAÇTI

İşyerinden çıkan Cemal D. yoldan geçen 31 AKF 75 plakalı otomobil sürücüsü Bahattin Çelik'e silah doğrultarak otomobili durdurdu. Araca binen Cemal D., şahsın kafasına silahı dayayarak "Sür, avradımı öldürdüm, seni de öldürürüm" dedi. Bunun üzerine Çelik korkuyla otomobili Çoban Yurtçu Bulvarı'na doğru sürdü. Bir süre Çelik ile birlikte giden Cemal D. Çoban Yurtçu Bulvarı'nın sonunda, Çelik'i araçtan indirerek kendisi yola devam etti. Cemal D. bu arada eşinden ayrılmasına sebep olan kayınbiraderinin evine gitti. Bu arada olayı haber alan polis kayınbirader Ayten Köylü'nün de tehdit aldığı için hemen evinde önlem aldı. Bu durumu fark eden Cemal D., Köylü'nün evinin önünden polisleri görünce kaçtı.

KAHVEHANEDE 'BATAK' OYNARKEN YAKALANDI

Polis, Adana genelinde Cemal D.'yi katliam yapmadan yakalamak için çok sayıda yere operasyon yaptı. Yapılan operasyonlar sonucunda emekli polis olan Cemal D. otomobilin plakası poliste olduğu için otomobil ile yakayı daha çabuk ele vereceğinden otomobili Huzurevleri Mahallesi'nde bir yere bırakıp yaya olarak kaçtı. Polis otomobili bir süre sonra bulup Cemal D.'nin Huzurevleri Mahallesi'nde olabileceğini düşünerek burada operasyon yaparken. Cemal D. hiçbir şey olmamış gibi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda bir kahvehaneye giderek burada arkadaşlarıyla "batak" oynamaya başladı. Ancak polis bütün ihtimalleri değerlendirerek Cemal D.'nin evine yakın yerlere de polis yerleştirdiği için kısa sürede zanlının kahvehanede olduğu ihbarını aldı. Kahvehaneye yapılan baskında zanlı, "batak" oynarken yakalandı. Zanlı sorgulanmak üzeri emniyete getirilip sorgusunun ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldığı mahkemece cinayet ve yağma suçlarından tutuklandı.

İKİ OĞLU ANNESİNİN SOYADINI ALDI

28 yıl önce evlenen ve alkol bağımlısı olduğu için eşini sürekli döven Cemal D.'nin iki oğlu Mehmet (26) ve Osman (21) 6 yıldır ayrı yaşadıkları babalarına annesine yaptıkları kötülüklerden dolayı 2013 yılında soyadını kullanmak istemedikleri için dava açtı. Aile mahkemesine açılan dava 2013 yılının mayıs ayında biterken, çocuklar annesinin soyadı olan Köylü soyadını aldı. Baba Cemal D. bu duruşmada sinirlenerek o günden sonra çocuklarıyla hiç görüşmemeye başladı.

Bu haber toplam 419 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber