Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ermenistan iyice afalladı!
30 Eylül 2020 / 20:44
Ermenistan iyice afalladı!
Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın kendisine karşı Türk uçaklarının ve İHA/SİHA'larının kullanıldığına dair açıklamalar yapmasına çok sert yanıt verdi.
Ermenistan'ın Dağlık Karabağ bölgesinde Azerbaycan'a yönelik gerçekleştirdiği saldırıların ardından Azerbaycan misliyle karşılık verdi. Vurulan darbenin ardından Ermenistan, dış güçlerden destek alabilmek adına Türkiye aleyhinde propaganda yürütmeye kalktı. Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın skandal sözlerine yanıt verdi.
 
 
 
KARA PROPAGANDADAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
 
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekide: Ermenistan resmi hesaplarından kendisine karşı Türk uçaklarının ve İHA/SİHA’larının kullanıldığına dair hiçbir kanıta dayanmayan yalan iddialarda bulunulmaktadır. Bunlar Ermenistan’ın karşısında Türkiye’nin olduğu algısı yaratarak arkasındaki desteği arttırma maksatlı kara propagandadan başka bir şey değildir. Nitekim bu iddialar kendi destekçileri hariç kimse tarafından ciddiye alınmamıştır. Diğer taraftan Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri; kendi başına zaferi elde edebilecek imkan ve kabiliyete, işgal altındaki öz topraklarını kurtaracak azim ve kararlılığa sahip olduğunu geçtiğimiz birkaç günde tüm dünyaya göstermiştir.
Bu haber toplam 823 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber