Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Erdoğan ve Bahçeli birlikte...
18 Aralık 2018 / 16:45
Erdoğan ve Bahçeli birlikte...
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Erdoğan ve Bahçeli yerel seçim sürecinde bazı önemli illerde ortak miting düzenleyebilir" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

 AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey'nin terör örgütü YPG/PKK ile ilgili sözlerine yanıt verdi.

Kurtulmuş, "Jeffrey'nin YPG açıklaması kabul edilemez. ABD, YPG ile değil Türkiye ile iş birliği yapsın" dedi.

 

"ORTAK MİTİNG YAPABİLİRLER"

Seçim strateji heyeti olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aday tespitinde son rötuşlar yapılıyor. Büyükşehirler üzerinden MHP ile ittifak çalışması yapıldı. Bugün-yarın liderler tekrar görüşür. Çok başarılı sonuç alacağımızı ümit ediyoruz. Erzurum, Denizli, Aydın adaylarının çekildiğini MHP lideri açıkladı. Erdoğan ve Bahçeli yerel seçimde önemli bazı illerde ortak miting düzenleyebilir. Ankara'da görkemli bir lansman olacak.  

FBI'IN FETÖ SORUŞTURMASI

Elimizdeki kartların ne olduğunu ABD'liler çok iyi biliyor. Bu arada ABD'lilerin yavaş yavaş bizim noktamıza gelmek zorunda olduklarını hissettiklerini biliyoruz. Oradan FETÖ'yü deport etmeleri çok zor. Ancak orada durdukça Türkiye-ABD ilişkileri zehirleniyor.Beklentimiz FETÖ'ye karşı siyasi bir tavır almaları. Hem Türkiye ile dost hem Türkiye'nin düşmanıyla dost olunamaz. 

Bu haber toplam 2,214 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber