Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Erdoğan Kenan Evren kararını verdi
12 Mayıs 2015 / 11:50
Erdoğan Kenan Evren kararını verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kenan Evren'in cenaze törenine katılıp katılmayacağı kararı gece yarısı netlik kazandı.

Erdoğan, 7.Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in bugün Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde yapılacak cenaze namazı ile resmi devlet törenine katılmayacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Eylül darbesini yaptıktan sonra Cumhurbaşkanı olan Kenan Evren'in cenaze törenine katılmayacağını açıkladı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in cenaze törenine katılıp katılmayacağı ile ilgili bir sorusuna, ''Cumhurbaşkanlarının cenaze törenlerine ilişkin 'törenler nasıl yapılır, kimler nasıl katılır ya da katılmaz, ailenin tasarrufları nereye kadardır' bunlar belirlenmiş. Aile, Ankara'daki devlet mezarlığında defnini istiyor. Devlet töreni, ailenin de arzu etmesi halinde yapılacak bir törendir.

 

ÖYLE BİR HAKKI VAR

Cumhurbaşkanlığı yaptığı için böyle bir hakkı var. Şu an katılmak gibi bir düşüncem yok. Cumhurbaşkanlığı makamı adına temsilen bir arkadaşım törene katılır.'' şeklinde cevap verdi.

Bu haber toplam 243 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber