Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Erdoğan'a Adana'da 'miting alanı' şoku
21 Mayıs 2015 / 09:37
Erdoğan'a Adana'da 'miting alanı' şoku
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Adana Seyhan İlçe Kurulu tarafından miting alanı verilmedi.

29 Mayıs'ta Adana'da miting yapmayı planlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Adana Seyhan İlçe Kurulu tarafından miting alanı verilmedi.

Valilik resmi yazıyla aynı tarihteki Vatan Partisi mitinginin iptali için başvurdu.
7 Haziran Genel seçimleri için Türkiye'nin hemen hemen bütün şehirlerinde miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Adana'da miting alanı verilmedi. Valilik aynı tarihteki Vatan Partisi mitinginin iptal edilerek alanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tahsisini istedi. İlçe seçim kurulu bu talebi reddetti!

VALİLİK VATAN PARTİSİ MİTİNGİNİN İPTALİNİ İSTEDİ!

29 Mayıs günü Adana'da miting yapmak isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kötü haber İlçe Seçim Kurulu'ndan geldi. Vatan partisi 29 mayıs günü için önceden miting izni aldığı için aynı tarihte miting alanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan için resmi yazıyla Vatan Partisi mitinginin iptalini isteyen Adana Valiliğinin bu talebine Seyhan İlçe Seçim Kurulu red verdi.

Adana Valiliği Seyhan İlçe Seçim Kurulu'na resmi bir yazı göndererek Vatan Partisi mitinginin iptalini ve miting alanının Cumhurbaşkanı Erdoğa'a tahsis edilmesini istedi. Yazıyı inceleyen  Seyhan 1. Ilce Seçim Kurulu Vatan Partisi'nin miting için önceden başvurduğunu, İlçe Seçim kurullarının miting iptal etme yetkisi olmadığını bildirdi.

haber: ahaport.com

Bu haber toplam 351 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber