Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Engellilere yardım devam ediyor
29 Temmuz 2015 / 09:54
Engellilere yardım devam ediyor
Adana Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların sorunlarını gidermeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Durmuş Ökten ile  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Semra Sakar akülü tekerlekli sandalyeleri, ihtiyaç sahiplerine bizzat  teslim etti.

KAZASIZ, BELASIZ

Vatandaşların Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruları doğrultusunda bu tür desteklerde bulunduklarını belirten Sosyal İşler Daire Başkanı Durmuş Ökten  "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür hizmetlerimiz her zaman devam edecek. Akülü tekerlekli sandalyelerinizi iyi günlerde kullanın, Allah kaza bela vermesin" dedi.

BAŞKAN, BAŞIMIZIN TACIDIR

Babası Mehmet Atlı'nın 10 aydır yürüyemediğini belirten Yusuf Atlı, "Adana Büyükşehir  Belediyesi'ne akülü tekerlekli sandalye için müracaat ettik. Sağ olsun Daire Başkanımız Durmuş Ökten çok ilgilendi. Bu akülü tekerlekli sandalye ile babam her işini kendi görebilecek, gezebilecek. Hüseyin Sözlü Başkan her zaman başımızın tacıdır. Başkanımızın her zaman emrindeyiz. Kendisinin Adana'da olsun, diğer ilçelerde olsun yardıma ihtiyacı olan insanlara bizzat desteği oldu. Allah hepsinden razı olsun" dedi.   

ALLAH RAZI OLSUN

Kalbinden ameliyat geçiren Osman Saçıkaralı da Başkan Hüseyin Sözlü'ye teşekkür ederek, " Sizlere de çok teşekkür ederim. Allah Hüseyin Başkanımdan ve sizlerden razı olsun" dedi.

Bu haber toplam 781 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber