Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Elektrik şebekeleride yağmurdan nasibini aldı
22 Eylül 2015 / 08:53
Elektrik şebekeleride yağmurdan nasibini aldı
Adana'da yaşanan fırtına ve aşırı yağmurun elektrik şebekelerinde de hasara neden olduğu bildirildi.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamada, Adana'da şehrin özellikle güney bölgesinde yaşanan fırtına ve aşırı yağmurun elektrik şebekelerinde hasara neden olduğu, yaşanan bu durum sonucunda toplam 32 adet direk ve 123 iletkenin hasar gördüğü, 667 adet trafonun enerjisiz kaldığı belirtildi.
Kesinti süresince arızaların en kısa sürede giderilmesi için kriz masası kurulduğu vurgulanan açıklamada, yapılan çalışmalar şöyle sıralandı:
"Tüm arıza ekiplerimiz vardiya sistemi olmaksızın 24 saat esasına göre mesaili çalışmaya başladı. Arıza ekiplerimize destek olarak bölgedeki ilave ekipler de görevlendirildi. Süreçte öncelikle can ve mal güvenliğinin sağlanması adına risk unsuru iletken kopmalarına müdahale edildi. Alternatif besleme kanalları devreye sokularak mümkün olan bölgelerde enerjilendirme sağlandı. İlgili tüm kurum ve kuruluşlarla koordinasyon azami ölçüde sağlandı. Alınan bu tedbirler sonucu 113 adet trafo enerjilendirildi. Enerjisiz kalan bölgelerde ise ekiplerimiz arızalara müdahale etmekte olup, en kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmalar yapılmakta."

Bu haber toplam 603 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber