Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
“Durgunsu Kano Milli Takım Seçmeleri”
18 Mart 2014 / 12:36
“Durgunsu Kano Milli Takım Seçmeleri”
Adana’da Seyhan Baraj Gölü, Çukurova Üniversitesi kayıkhanesi önünde gerçekleştirildi.

Kano Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan “Durgunsu Kano Milli Takım Seçmeleri” Adana’da Seyhan Baraj Gölü, Çukurova Üniversitesi kayıkhanesi önünde gerçekleştirildi.

Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay, Adana’nın hava koşulları ve Seyhan Baraj Gölü’nün yarışmalar için çok iyi bir parkura sahip olduğunu, ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi gibi spor sevdalısı bir müdüre sahip olunduğunu söyledi.

Adana’ya ulusal ve uluslararası müsabaka alınması için girişimlerde bulunacağını ifade eden Mengütay, milli takım kamplarının da Adana’da yapılmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Kano Federasyonu İl Temsilcisi Tolga Çelik, Durgunsu Milli Takım seçmeleri sonunda dereceye giren 17 sporcunun 3 hafta Adana’da kampa gireceğini kaydetti.  Milli takım sporcularının Adana’da hazırlığın ardından Azerbaycan’da gerçekleştirilecek uluslararası yarışa katılacaklarını kaydetti.

Çelik, milli takıma Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi’nin (TOHM) meyvesini vermeye başladığını ve buradan ilk kez milli takıma Burakcan Kızılateş’in  seçildiğini, ayrıca bölge antrenörü Hatice Aydın’ın da Milli Takım Antrenörlüğüne seçildiğini belirtti. Çellik, Milli takım kampı müdürlüğünü ise Kürek Federasyonu İl Temsilcisi Harun Tosun’un yapacağını sözlerine ekledi

-“KİMLER MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ?”-

Milli Takım seçmeleri sonucunda dereceye giren sporcuların isimleri ve illeri şöyle:

Lajos Gyökös, Carlos Maques, Metehan Canbey, Sera Seprenyi, Öztürk Kuru, Taylan Aydoğmuş ,Berkay Yalçıner (İstanbul), Cemail Cem Öztürk,  Serkan Kakkaç, (Muğla)Engin Erkan, Çağrıbey Yıldırım, Buse Sena Şıpka, Mustafa Özmen, Salih Koludra ,  Sefa Köse (Sakarya), Kerim Tenha (Samsun) Burakcan Kızılateş (Adana)

Bu arada müsabakaları, Kano Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, İsmet Akdemir, Erdal Atalay, ErtümenBuğday, Prof. Dr. Levent Kayrın da izledi.

Bu haber toplam 626 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber