Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Dt. Metin Ersoy: Total dişsizlik birçok ülkede engelli sayılıyor
11 Aralık 2017 / 19:30
Dt. Metin Ersoy: Total dişsizlik birçok ülkede engelli sayılıyor
Dt. Metin Ersoy, "Avrupa da birçok ülkede total dişsizlik engelli sayıldığı gibi yerli olmak koşuluyla implant ücretlerinin devlet tarafından karşılandığını biliyoruz. '

Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu üyesi Dt. Metin Ersoy, total dişsizliğin birçok ülkede engelli sayıldığına dikkat çekerek, o ülkelerde yerli olmak koşuluyla implant ücretlerinin devlet tarafından karşılandığını söyledi.
Adana Diş Hekimleri Odası ve TDB Akademi ile birlikte gerçekleştirilen bilimsel toplantının açılış konuşmasını yapan Dt. Metin Ersoy, "Avrupa da birçok ülkede total dişsizlik engelli sayıldığı gibi yerli olmak koşuluyla implant ücretlerinin devlet tarafından karşılandığını biliyoruz. Hem halkımızın hem de muayehanelerimiz için iyi olacağını düşündüğümüz bu uygulamaların Türkiye'de de yaşama geçmesi için çalışmalara başladık.  Değişen teknoloji ile birlikte tüm yenilikleri siz meslektaşlarımıza aktarmaya devam edeceğiz. İmplant uygulamasında kalıcı başarıyı yakalayabilmek için hastaya yararlı olan uygulamaları en sağlıklı, en doğru bir şekilde, en uygun bir teknikle uygulamaktır"dedi.
İmplant tedavisinde güncel uygulamaları yapabilmek için ideal teknolojilerden yararlanmak gerektiğini söyleyerek seminer veren Dt. Cem Yıldız, İmplant Cerrahisinde Kemik Ogmentasyon İşlemleri, Klinik Enkasyonlar, Tedavi Sürecinde Zamanlama, Cerrahi Teknikler ve Kanıta Dayalı Sonuçlar konularında seminer verdi. İmplant sürecinin bir takım oyunu olduğunu da ifade eden Dt. Cem Yıldız, "İmplant uygulaması yaptıracak hastalara uyarıda bulunarak hekimlerinin uygulayacağı yol haritasına mutlaka uymaları gerekir. Hekime her türlü soruyu çekinmeden sormalı, iki taraf implant uygulamasında hemfikir olmalıdır"diye konuştu.
Seminer, katılımcı diş hekimlerinin merak ettiği soruların yanıt bulması ile sona erdi.

Bu haber toplam 1,917 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sağlık  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber