Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Dram intiharla bitti!
08 Ocak 2016 / 19:41
Dram intiharla bitti!
Adana’da 14 yaşında tecavüze uğrayıp uyuşturucuya alıştırılan kız çocuğu 16 yaşında intihar etti.

Adana’da 14 yaşında tecavüze uğrayıp uyuşturucuya alıştırılan, 1 yıl sonra ise iki kişi tarafından yine tecavüze uğrayan kız çocuğu girdiği bunalım sonucu 16 yaşında intihar etti.


Olay, Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, E.F.E. 2014 yılında lastikçilik yapan S.Y. (24) ile sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta tanışıp arkadaşlık yapmaya başladı. 

2014 yılının haziran ayında S.Y. çarşıda gördüğü E.F.E’yi evine götürmek bahanesiyle kandırıp başka bir apartmana getirerek ağzını kapatıp bodrum katta tecavüz etti. Kız çocuğunun kimseye söylememesi için de tehdit eden S.Y. çocuğa bu arada eroin vererek uyuşturucu bağımlısı yaptı.

Önce tecavüze uğradığını korkup kimseye söyleyemeyen kız çocuğu daha sonra başından geçenleri sınıf arkadaşına anlattı. Olay, arkadaşının da öğretmene, öğretmenin de aileye söylemesiyle ortaya çıktı. Ailenin şikayetçi olması üzerine yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

EVDEN KAÇTI İKİ KİŞİ TECAVÜZ ETTİ
Ancak bu olaydan sonra psikolojisi bozulan ve uyuşturucu bağımlısı olan kız çocuğu 2015 yılında evden kaçtı. E.F.E, bu sırada S.Ş. (33) ve S.K. (25) isimli iki kişiyle tanıştı. Bu şahıslar da kız çocuğuna tecavüz etti.

Ailenin polise kayıp başvurusu sonucu bulunan E.F.E. psikolog eşliğinde alınan ifadesinde iki kişinin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine yakalanan 2 şahıs da tutuklandı. Kız çocuğu yaşadığı olaylardan dolayı bir türlü kendini toparlayamadı.

ANNEANNESİNİN EVİNDE İNTİHAR ETTİ
Annesi ve babası çalışan kız çocuğu 7 Ocak 2015 günü de öğlen saatlerinde Güzelyalı Mahallesi’nde oturan anneannesinin yanına gitti. Bir süre burada anneannesiyle birlikte yaşayan kız çocuğu daha sonra apartmandan kendini boşluğa bırakarak beton zemine çakıldı.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, kız çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen akrabaları gözyaşlarına boğulurken, kız çocuğunun dedesi onun cansız bedenini yerde görünce sinir krizleri geçirdi. Dedeyi polis sakinleştirmeye çalıştı.

Kız çocuğunun cenazesi daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Bu haber toplam 599 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber