Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Dolmuşun çarptığı küçük kız öldü
31 Aralık 2015 / 15:20
Dolmuşun çarptığı küçük kız öldü
Adana’nın Kozan ilçesinde, okul önünde dolmuşun çarptığı öğrenci kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Çanaklı Mahallesi’nde bulunan Şehit Cengiz Eroğlu Ortaokulu’nda okuyan 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Emine Büşra Uluçay, okul yolunda karşıdan karşıya geçerken Ali A.’nın kullandığı 01 RE 459 plakalı dolmuşun altında kaldı.

Kazada ağır yaralanan Emine Büşra Uluçay olay yerine çağrılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Uluçay burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Emine Büşra Uluçay'ın cenazesi Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayı görüp de olay yerinde toplanan vatandaşlar ve öğrenciler, okul avlusu içerisinde hem ilkokul hem ortaokul hem de bir lisenin yurt olarak kullandığı binalar olduğunu belirtti. Okul yolunun kapatıldığı küçük bir yol bırakıldığını söyleyen vatandaşlar, lise yurdunda bulunan yolun dikenli tel ile çevrildiğinden dolayı öğrencilerin zorlukla yürüdüğünü, yolun tekrar açılması gerektiğini belirtip yetkililerden buna çare bulmalarını istediler.

Kaza sonrası dolmuş sürücüsü polis tarafından gözaltına alınırken, hayatını kaybeden çocuğun hastaneye gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber