Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Dolandırıcılar müteahhitleri dolandırdı
21 Mayıs 2015 / 15:21
Dolandırıcılar müteahhitleri dolandırdı
Adana’da, telefon dolandırıcılarının, belediyenin üst düzey yöneticilerinin adını kullanarak aradıkları...

Adana’da, telefon dolandırıcılarının, belediyenin üst düzey yöneticilerinin adını kullanarak aradıkları müteahhitleri, "Suriyelilere yardım yapacağız" bahanesiyle dolandırdığı ortaya çıktı.


Telefon dolandırıcılarının bu sefer ki hedefi Adana’da faaliyet gösteren ve müteahhitlik hizmetleri sunan meslek grupları oldu. Müteahhitler farklı telefon numaralarından aranarak, Seyhan Belediyesi adına sosyal sorumluk projeleri adı altında, Suriyeli sığınmacılar için para istendi. Seyhan Belediyesi’nden üst düzey yöneticilerin isimlerini kullanan şahıslar bu yolla bazı müteahhitleri dolandırdı.
Dolandırıcılık olayının ortaya çıkmasının ardından Seyhan Belediyesi, şahıslar hakkında şikayetçi oldu. Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Adanalı müteahhitler ile bir araya gelen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, bu ve buna benzer aramalara itibar edilmemesini istedi. Karalar, "Bazı kişi yada kişilerce belediyemiz adı kullanılarak iş adamlarından para istendiği duyumunu aldık. Duyum üzerine konu gerekli mercilere iletildi. Konuyla ilgili olarak emniyet güçlerimiz gerekli çalışmayı yapmakta. Umarım failler en kısa sürede yakalanır. Biz belediyeye efsane olmaya geldik ve dürüst çalışan müteahhitlerimizin arkasındayız. Hiç kimse böyle asılsız iddialara aldanıp birilerine para vermeye kalkmasın" dedi.
Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber