Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Doktor Ömer Coşkun kimdir? Aslen nerelidir?
27 Şubat 2017 / 20:44
Doktor Ömer Coşkun kimdir? Aslen nerelidir?
Katıldığı televizyon programları ile tanınan Doktor Ömer Coşkun kimdir? Hayatını kaybeden başarılı doktor Ömer Coşkun aslen nereli ve kaç yaşındadır?

ÖMER ÇOŞKUN KİMDİR?

05.03.1970 tarihinde dünyaya gelen Doktor Ömer Coşkun aslen Adanalıdır. İlk ve orta öğrenimi Adana’da tamamladı. İstanbul Ünüversitesi Tıp Fakültesi'ni 1993 yılında bitirdi. İlk görevine Aksaray’ın Güzelyurt ilçesi Ihlara Kasabası'nda pratisyen hekim olarak başladı.

1994 yılında tıpta uzmanlık sınavını kazanarak Erciyes Ünüversitesi Tıp Fakültesi'nde Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlığını aldıktan sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde, Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda ve Tüp Bebek Merkezi'nde Uzm. Tbp. Tğm. olarak çalışmalara katıldı. Türkiye’nin çeşitli illerinde iş yeri hekimliği, sağlık danışmanlığı, check-up hizmeti ve ultrasonografi yaptı.

Zonguldak Karaelmas Ün. Tıp Fak. Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’na Kasım 2001’de yardımcı doçent olarak atandı. Ancak yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alındı.

Bu haber toplam 1,336 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber