Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Doha ve Adana uçak seferleri başladı
06 Kasım 2017 / 16:57
Doha ve Adana uçak seferleri başladı
Katar Havayolları’nın Adana’dan Katar’ın başkenti Doha’ya haftanın üç günü planlanan uçuşları başladı.

Adana ve Katar arasındaki direkt uçuşlar başladı. Doha'daki Hamad Uluslararası Havalimanı’ndan kalkan uçak Adana Havalimanı’na indi.


Katar Havayolları’nın Adana’dan Katar’ın başkenti Doha’ya haftanın üç günü planlanan uçuşları başladı. Hamad Uluslararası Havalimanı’ndan saat 07.20’de kalkan Airbus A320 tipi QR 438 sefer sayılı uçak saat 11.00’da Adana Havalimanı’na iniş yaptı.

Uçak, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile kent protokolü tarafından karşılandı.
Katar Havayolları Ticari Başkanı Ehap Amin, uçuşlara başladıkları için mutlu olduklarını, bu uçuşların Adana ve Katar’ın ilişkilerini geliştireceğini söyledi.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş ise Katar Havayolları’nın Adana’ya uçmasının Adana’yı çekim merkezi yapacağını ifade etti.

Öte yandan, Doha’dan gelen uçak, QR439 sefer sayısı ile yolcularını Adana’dan alıp Doha için saat 12.25’te kalkacak. Uçağın inişi ise yerel saatle 16.15 olarak bildirildi.
 
 
Katar Havayolları’nda hedef her gün Adana’ya uçmak 
Katar Havayolları Ticaret Sorumlu Kıdemli Başkan Ehab Amin, “Adana, Türkiye’de ki dördüncü uçuş noktamız. Hedefimiz her gün Adana’dan Katar’a uçmak” dedi.
Katar Havayolları’nın Adana’dan Katar’ın başkenti Doha’ya haftanın üç günü planlanan uçuşları başladı. Hamad Uluslararası Havalimanı’ndan saat 07.20’de kalkan Airbus A320 cinsi QR 438 sefer sayılı uçak saat 11.25’de Şakirpaşa Havalimanı’na iniş yaptı.

“Adana’da bizim dördüncü noktamız”
Daha sonra bir otelde basın toplantısı düzenleyen Katar Havayolları Ticaretten Sorumlu Kıdemli Başkan Ehab Amin, Türkiye’nin havacılık sektöründe büyüyen bir Pazar olduğunu belirtti. Amin, daha sonra şunları kaydetti:
“Katar Havayolları olarak son derece bilinen bir havayolu şirketiyiz. En hızlı genişleyen ve büyüyen havayolu şirketlerinden bir tanesiyiz. Dünyada 206 uçağımız ve 150’den fazla noktaya uçuş ağımız var. Bu büyüme planları içerisinde Doğu Avrupa’yı da göz önünde bulundurup büyüyoruz. Türkiye, havacılık pazarı açısından son derece büyüyen pazarlardan bir tanesi. İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarına uçuşlarımız, Ankara’ya uçuşlarımız gerçekleşiyor. Çok başarılı operasyonlar gerçekleştirdik. Adana’da bizim dördüncü noktamız”.
“Marka değeri olan bir havayolu şirketiyiz”

Adana’dan Katar’a gitmek için çok talep olduğunu ifade eden Ehab Amin, “Baktığımız zaman bu uçuşla ilgili çok sağlıklı talep olduğunu görüyoruz. Ön talepler oldukça yüksek. Hali hazırda bilinen bir havayolu şirketiyiz. Marka değeri olan bir havayolu şirketiyiz” diye konuştu.

Öte yandan, Amin, haftada 3 olan uçuş sayısını 7’ye çıkartmak için çalışma yaptıklarını sözlerine ekledi.
Bu haber toplam 844 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber