Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Doğru'dan 'Lezzet Festivali' yorumu
15 Ekim 2018 / 12:27
Doğru'dan 'Lezzet Festivali' yorumu
AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, '2. Adana Lezzet Festivali' etkinliğine katılım gösterdi.

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, bu yıl; "Gelenekselin gücü adına" temasıyla düzenlenen "2. Adana Lezzet Festivali" etkinliğine katılım gösterdi.


“BİZ BUNA İNANIYORUZ..!”
Düzenlenen festivalde kurulan stantları ziyaret eden Doğru, yöresel lezzetlerden de tatmayı ihmal etmedi. Düzenlenen etkinliğin Adana için önemine de vurgu yapan Doğru, şunları söyledi: “Böyle güzel bir etkinliğin icra edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Adana’mız Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Elhamdülillah, gerek sanatta, gerek yöresel lezzetlerin tanıtımı noktasında önemli yollar kat etmiş durumdayız ve etmeye de devam edeceğiz. Bugün de burada Gelenekselin Gücü Adına teması ile düzenlenen Lezzet Festivali etkinliğine katılım gösterdik. Adana’nın hak ettiği noktaya gelebilmesi adına elimizden gelen gayreti gösterecek ve inşallah bu hedef doğrultusunda başarılı olacağız, biz buna inanıyoruz. Adana’mızın, Türkiye’yi kendine has lezzetleri ile ulusal ve uluslararası platformlarda temsil edebilme kabiliyetine sahip olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu tarz etkinlikler gerçek potansiyeli görmek ve bunu ortaya çıkartmak adına uygun zeminler oluşturur. Dünyanın çeşitli bölgelerinden alanında uzman aşçılar bugün Adana’da. Bu durum şunu gösteriyor ki Dünya Sofrası, Adana lezzetlerini merak ediyor ve öğrenmek istiyor”.

“ADANA İLERLEYECEK TÜRKİYE YÜKSELECEK”
Vatandaşların festivale gösterdiği ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Doğru, son olarak şunları kaydetti: “İnşallah Adana’nın yükselen grafiği istikrarlı bir şekilde ilerlemeye devam edecek. Adana’nın yükselen grafiği diyoruz tabi ama burada en büyük teşekkürü; şehrinin ve ülkesinin yanında sapasağlam duran, vefakar sıfatını sonuna kadar hak eden, kıymetli hemşerilerimiz hak ediyor. Bugün burada yoğun katılım ile gösterilen birlik ve beraberlik bilinci gelecek ve ülkemiz adına ciddi manada umut vaat eden bir tablo niteliği taşımaktadır. Adana’mız adına daha farklı fikirlerimiz de elbette mevcuttur, hükümetimizin geçmişte yapılan projelere verdiği destekler de ortadadır. Allah’ın izni ile her şey çok daha güzel olacak, biz buna iman etmiş durumdayız. Ülke ekonomisinde en önemli paydaşlardan bir tanesi olan Adana Şehri, halkı ile birlikte yürüyecek. Adana ilerleyecek, Türkiye yükselecek diyor hepinize Festivale hoş geldiniz diyorum”.
Bu haber toplam 1,117 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber