Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ders çalışma dayağı
30 Mayıs 2015 / 14:49
Ders çalışma dayağı
“Konsantrasyonum bozuluyor ders çalışamıyorum, televizyonun sesini biraz kısar mısın”

Adana’da evinde televizyon izleyen bir baba, “Konsantrasyonum bozuluyor ders çalışamıyorum, televizyonun sesini biraz kısar mısın” diyen kızını ve eşini darp etti. Gözaltına alınan baba, gazetecilerin "Eşini ve kızını neden dövdün" sorusuna gülerek, "Önemli bir şey yok" cevabını verdi. 
Olay, Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi 71070 sokakta meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil fabrikasında vardiyalı çalışan Özcan T. (44), sabah eve gelerek televizyonu açtı. Bu sırada ders çalışan Melek T. (17), konsantrasyonunun bozulduğunu belirterek, babasından televizyonun sesini kısmasını istedi. Bu duruma sinirlenen Özcan T., kızını destekleyen anne Hümeyra T. (38) ve Melek T.’yi darp etti. Polisten yardım isteyen anne ve kızı, Özcan T.’den şikayetçi oldu. Hümeyra T. ve kızı Melek, rapor için adli tıp birimine getirildi. Burada rapor alan Melek T.’nin yüzündeki yara izleri dikkat çekti.

“ÖNEMLİ BİR ŞEY YOK”
Gözaltına alınan Özcan T. de rapor için adli tıpa getirildi. Gazetecilerin “Eşini ve kızını niye dövdün” sorusuna gülerek “Önemli bir şey yok” diyen Özcan T., Başlar Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 317 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber