Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
31 Temmuz 2015 / 08:40
"Dereceye gireceğimize inanıyorum"
Türkiye Atletizm Federasyonu Sırıkla Atlama Milli Takımı Antrenörü Tayfun Aygün, Adana’nın Türkiye’de çalışma koşullarının en iyi olduğu kent konumunda olduğunu söyledi.

Aygün, uluslararası yarışmalara aylardır antrenman, konaklama, beslenme, tesis konusunda zengin olan Adana’da hazırlandıklarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın kampı sürekli ziyaret ederek, tüm olanakları seferber ettiğini kaydetti.
Romanya’nın Pitesti Kenti’nde 1-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Sırıkla Atlama Büyükler Balkan Şampiyonası” na Büşra Pekşirin, Mustafa Tilki ve Burak Yılmaz ile gideceklerini belirten Aygün, şöyle devam etti:
“Adana Türkiye’de çalışma koşullarının en iyi olduğu kent konumunda. Burada çok mutluyuz. Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, Atletizm Kamp Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Alanoğlu ve diğer görevliler bizlere her türlü kolaylığı sağlıyorlar. Romanya’da Balkan Şampiyonası’na katılacak rakiplerimizi yakından tanıyoruz. Performanslarının zirvesinde olan sporcularımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Ferdi ve takım olarak dereceye gireceğimize inanıyorum. Özellikle Büşra Heppekşirin, gençlerde balkan şampiyonu olmuştu, büyüklerde de aynı başarıyı göstermesini bekliyorum. Resmi müsabaka farklı oluyor. Bazen sporcular antrenmanda yaptıkları dereceyi resmi müsabakada yapamıyorlar. Dilerim öyle bir talihsizlik yaşamayız.”
Kampı ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, sporcuların rahat ortamda hazırlanmaları için her türlü desteği sağladıklarını ifade etti. Son aylarda Adana’nın rekorlarla anıldığına dikkat çeken Ataşbak, rekortmen atletler Demet Parlak, Zeki Cem Tenekebüken, Burak Yılmaz’ın diğer sporculara model olduğunu belirterek Balkan Şampiyonası’na gidecek kafileye başarılar diledi.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber