Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Denizcilik Genel Müdürlüğü: 2 Bin Kişilik Yolcu Gemisi İskenderun'da
16 Şubat 2023 / 16:08
Denizcilik Genel Müdürlüğü: 2 Bin Kişilik Yolcu Gemisi İskenderun'da
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı?na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların konaklamaları için 2 bin kişi kapasiteli özel bir yolcu gemisinin İskenderun'a doğru seyrine başladığını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların konaklamaları için 2 bin kişi kapasiteli özel bir yolcu gemisinin İskenderun'a doğru seyrine başladığını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Kahramanmaraş, AdanaAdıyamanDiyarbakırGaziantepHatayKilisMalatyaOsmaniye ve Şanlıurfa'da binlerce insanın yaşamını yitirmesine ve büyük bir yıkıma neden oldu. Bölgedeki arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken ülke genelindeki tüm kurum ve kuruluşlar ile meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları, afetzedeler yardım ulaştırmak için çalışıyor.

 

Bu kapsamda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü, depremlerden etkilenen vatandaşların konaklaması için 2 bin kişi kapasiteli yolcu gemisinin İskenderun'a doğru seyrine başladığı açıkladı. Denizcilik Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabında bugün yapılan açıklamada, geminin sahibi olan Medlog Lojistik şirketine de teşekkür edildi. Geminin iki gün içinde İskenderun Limanı'na ulaşması bekleniyor.

 

"2 BİN KİŞİ KAPASİTELİ YOLCU GEMİSİ İSKENDERUN'A DOĞRU SEYRİNE BAŞLADI"

 

Denizcilik Genel Müdürlüğü'nün paylaşımı şöyle:

"Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, konaklamalarını sağlamak için 2 bin kişi kapasiteli yolcu gemisi İskenderun'a doğru seyrine başladı. @medloglojistik. Bu süreçte var gücüyle çalışan, emeği geçen, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz."

 

Kaynak: ANKA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 234 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber