Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Deniz Akkaya annelerle buluştu
12 Mayıs 2015 / 09:46
Deniz Akkaya annelerle buluştu
Adana Optimum Outlet, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, ünlü manken Deniz Akkaya’yı ağırladı.

Sevenleriyle Optimum’da buluşan Akkaya, Adanalı annelerle keyifli bir söyleşi etkinliği gerçekleştirdi. 
Uzun yıllar başarıyla sürdürdüğü mankenlik mesleğini 5 yıl önce kızı Ayşe’nin dünyaya gelmesinden sonra bırakan ve mesleki kariyerini televizyon programı ve sunuculukla sürdüren Deniz Akkaya, Adanalı annelerle buluştu. Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin, “Anneler Günü”ne özel düzenlediği söyleşiye katılan Deniz Akkaya, sevenleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

HEDİYE ÇEKLERİ ARMAĞAN ETTİ
Alışveriş merkezinin ortak kullanım alanında oluşturulan platformda Adanalı annelerle bir araya gelen Deniz Akkaya, samimi sohbeti, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla da büyük ilgi gördü. Platforma davet ettiği annelerle çocuk yetiştirmenin zorluklarına dair fikir alışverişinde bulunan Akkaya, ziyaretçilere Mudo’dan hediye çeki de armağan etti.
Etkinlik kapsamında çocuklarla yakından ilgilenen Akkaya, Down sendromlu bir çocukla sohbet ederken duygu dolu anlar yaşandı. 13 yaşındaki kız çocuğunun annesinin de gözyaşlarına hakim olmadığı sohbette anneliğin ‘kutsallığına’ dikkat çeken Deniz Akkaya, “Anneler fedakarlığın, karşılıksız, çıkarsız, hesapsız sevginin sembolleridir” dedi.
Deniz Akkaya, Optimum’un şanslı takipçilerine de çeşitli stil önerilerinde bulundu. Optimum’u, sosyal medya hesaplarından takip eden 5 şanslı kişi ise Deniz Akkaya ile buluşma şansını yakaladı.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber