Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demirspor liderliği sahiplendi
18 Eylül 2015 / 16:17
Demirspor liderliği sahiplendi
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, “Lideriz, lider gibi hareket edeceğiz." dedi.

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, “Lideriz, lider gibi hareket edeceğiz. Şımarmadan, rehavete girmeden, özveri ile liderliği bırakmamanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Kulüp yöneticileri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Sedat Sözlü, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lider olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çıktıklarını hatırlatan Sözlü, “Hocamız ‘ilk 4-5 hafta bizim için çok önemli' dedi. Ama umduğumuzdan daha iyi bir Adana Demirspor çıktı, futbolcular ve teknik heyet bizi yanıltmadı. Tabi biz bu liderliğin verdiği rehavetle hareket etmiyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Takımımız iyi yolda. Çalışıyoruz, hakkımızı alıyoruz. Ligin daha başındayız. Ama görüntü iyi görünüyor. Bu görüntüyü aksaklıklara taviz vermeden geçmeyi düşünüyoruz. Adana’da beklenti çok yüksek. İyi bir hava var. Her yerde olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Bu bizim için onur verici” diye konuştu.

“LİDER GİBİ HAREKET EDECEĞİZ”
Sedat Sözlü, rakiplerin Adana Demirspor’un pozisyonunu göz önüne alarak hazırlanacaklarına dikkat çekerek, “Lideriz, lider gibi hareket edeceğiz. Bundan önümüze çıkan takımlar Adana Demirspor’un pozisyonunu görüyor. Ona göre de önlem alacaklar. Daha iyi hazırlanacaklar. Bunu benden çok teknik direktörümüz biliyor. Bizler de bilincindeyiz. O yüzden şımarmadan, rehavete girmeden, özveri ile liderliği bırakmamanın gayreti içerisinde olacağız. İnşallah liderlik bize uğur getirecek, liderlik bize şampiyonluğu getirecek. Liderliği bırakma niyetinde değiliz. Kesinlikle 4. haftada aldığımız sonucun rehavetine girmeyeceğiz. Ona göre hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Teknik direktör Osman Özköylü ile restleştiği yönündeki haberleri sert dille eleştiren Sedat Sözlü, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Bu haber toplam 441 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber