Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demirspor kale arkası biletleri 1 TL
04 Nisan 2014 / 09:45
Demirspor kale arkası biletleri 1 TL
Erdeve, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kale arakası bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Hasan Erdeve, Cumartesi günü saat 14.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kale arakası bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirlediklerini açıkladı.


Kötü tezahürat nedeniyle seyircisiz oynadıkları Orduspor ve Manisaspor karşılaşmalarında bayan taraftarlar ve çocukların büyük desteğini aldıklarını ifade eden Erdeve, “Cumartesi günü oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında bayan taraftarlarımız ve çocuklara kale arkalarını ücretsiz olarak açıp misafir edecektik. Ancak yasal olarak böyle bir uygulamanın olamayacağı için kale arkaları bilet fiyatlarını sembolik olarak 1 TL’den satışa sunacağız. Kale arkaları biletleri sadece bayan ve çocuklar için değil, tüm taraftarlarımıza 1 TL’den satılacaktır” şeklinde konuştu.

Cumartesi günü çok zorlu bir karşılaşma daha oynayacaklarını, tüm taraftarlarını bu önemli müsabakada yanlarında görmek istediklerini ifade eden Erdeve, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan çekinmiyoruz. Biz zirveye oynayan takımlara karşı da çok iyi oynayan bir takımız. Bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılıp ligde daha iyi yerlere gelmek istiyoruz” dedi.

Dört kez yapılan kötü tezahürat ve küfür nedeniyle 2 karşılaşmayı taraftarlarından yoksun olarak oynadıklarını hatırlatan Erdeve, “Taraflarımızın çok duyarlı olmasını istiyoruz. Bu anlamda artık zaman ayrımı gözetmeksizin, yani 1 saniye dahi kötü tezahürat ya da küfür edilmesi halinde bir sonraki karşılaşmaya seyircisiz oynama cezası veriliyor. Yani kendi sahamızda sezonun son karşılaşması olan Fethiyespor maçını taraftarımızla birlikte, onların gücünü alarak oynamamız için cumartesi günü çok duyarlı bir şekilde davranıp takımımıza destek vermeliyiz” diye konuştu. 
Bu haber toplam 437 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber