Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demirspor'dan iki transfer birden
14 Temmuz 2015 / 08:56
Demirspor'dan iki transfer birden
Adana Demirspor, Omonia’nın gol kralı Mikael Pote ve Akhisar’ın kalesini koruyan Oğuz Dağlaroğlu ile sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Omonia’nın gol kralı Mikael Pote ve geçtiğimiz sezon Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’un kalesini koruyan Oğuz Dağlaroğlu ile sözleşme imzaladı. 


Aytaç Durak Tesisleri’nde taraftara açık gerçekleştirilen imza töreninde, 2008’den bu yana Benin Milli Takımı’nda forma giyen 30 yaşındaki Mikael Pote ve 36 yaşındaki Oğuz Dağlaroğlu kendilerini mavi-lacivertli kulübe bağlayan kontratı imzaladı. Büyük sevinç yaşayan taraftarlar meşale yakarak tezahüratlar attı.

Bir yıllık sözleşmeye imza atan kaleci Oğuz, “Burada olmaktan gerçekten mutluyum. Çok doğru bir tercih yaptığımı sizler sayesinde bir kez daha gördük. 21 yıllık şampiyonluk özlemini 22 yapmayacağız inşallah. Bu yıl bu özlemi gidereceğiz ve Adana Demirspor’u laik olduğu yere taşıyacağız” diye konuştu.

2 yıllık sözleşmeye imza atan Mikael Pote ise “Desteğiniz sezonun içinde başarılı olmak beni daha çok itiyor. İnşallah şampiyon olacağız. O potansiyele sahibiz. Sezona başlamak için çok sabırsızım. Sizlerin karşısına bir an önce çıkmak istiyorum” dedi.

“ATAN VE TUTANI GETİRDİK”
Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, çok iyi çalışarak ve araştırarak kıymetli oyuncuları kadroya kattıklarını aktararak, “Bizim için önemli olan Osman Özköylü hocamızın istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Osman hocamıza ve ekibine çok güveniyorum. Birlikte bu takımı hak ettiği yere getireceğiz. Bilgi ve birikimin faydalanabileceğiz Oğuz, gerçekten Adana Demirspor’a katkı yapacaktır. Takıma ağabeylik yapacak şahsiyette bir arkadaşımız. Pote de Fransız asıllı. Geçen sezon gol kralı oldu. Aynı şekilde bilgi ve birikimiyle takımımıza büyük katkı sağlayacak. ‘Atan ve tutan iyi oldu mu sorun yok’ derler. Atan ve tutanı getirdik” şeklinde konuştu.

Bir transferin daha yolda olduğunu söyleyen Sözlü, “Onu da hocamız pazartesi günü gidip ülkesinde milli maçını izleyecek. Çalışmasını yapıyoruz” dedi.
Bu haber toplam 313 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber