Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Demirspor'da Yılmaz Vural dönemi
27 Nisan 2016 / 08:37
Demirspor'da Yılmaz Vural dönemi
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, deneyimli Teknik Direktör Yılmaz Vural ile 13 aylık anlaşma yaptı.
Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural ile tesislerde basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, geldikleri noktada istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Adanaspor’u tebrik etti.
 
Taraftarların ‘istifa’ çağrısını da değerlendiren Başkan Sözlü, takımın zor durumda olduğu zamanda sahip çıkılması gerektiği için istifayı düşünmediğini dile getirerek, “Taraftarımızın, yönetimimizin ve futbolcularımızın daha fazla kenetlenmesinin gerektiği bir sürece girdik. Biraz daha sabırlı olup provokatif tiplere dikkat edilmesi gerekiyor. Hepimiz bu takımın başarısı için çaba harcıyoruz. Böyle bir süreçten geçmemiz gereken durumda daha dikkatli ve sabırlı olmalıyız. Bana zarar vermiş olabilirsiniz bu şekilde ama kulübe ve camiaya da zarar veriyorsunuz” diye konuştu.
 
Kulübün ekonomik anlamda bir problemi olmadığını ve futbolcuların daha özverili çalışması gerektiğini kaydeden Başkan Sözlü, performans düşüklüğü nedeniyle kadro dışı bırakılan takım kaptanı Şenol Can’ı örnek gösterdi.
 
Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve kardeşi Sedat Sözlü ile eskiye dayanan bir dostlukları olduğunu anlatıp, zor şartlardaki takım için yapılan daveti kırmadığını anlattı. Ekonomik kaygılar gütmediğini söyleyen Vural, takımı şampiyon yapıncaya kadar para bile almayacağı mesajı verdi. Göreve gelir Play-off’a yönelik hesaplamalar yaptığını açıklayan Vural, Adanaspor’un, Adana Demirspor’un üst lige çıkmasında önemli katkılar olabileceğine değinerek, “Çünkü 2 üstümüzdeki aday takımla maçı var. Dolayısıyla Adanalı kardeşlerime sesleniyorum. Başarılarıyla gurur duyduk. O camiada bizim de birçok uğraşımız oldu” şeklinde konuştu.
 
Önlerindeki 3 maçı kazanıp 9 puanı aldıktan sonra Play-off’ta kalmak istediklerini söyleyen Vural, “İnce hesaplarla bu 1 ay içerisinde kulüpte yatıp kulüpte kalıp, hiçbir yere gitmeden tüm mesaimizi buraya verip kendi adımıza elimizden ne geliyorsa bunları yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.
Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber