Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Demirspor’da Rizespor hazırlıkları
18 Ağustos 2017 / 09:22
Demirspor’da Rizespor hazırlıkları
Adana Demirspor, Çaykur Rizespor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Adana Demirspor, TFF 1 Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Taraftara ve basına açık yapılan idman 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Antrenman, takım halinde sahada yapılan ısınma hareketleriyle çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada çift kale maç ve şut çalışmaları ile sona erdi.

Adana Demirspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını bugün akşam saat 21.45'te yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SARI'DAN DEMİRSPOR'A ZİYARET
64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı Adana Demirspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulunu Aytaç Durak Tesisleri'nde ziyaret etti.
Adana futbolunun Süper Lig'de olması gerektiğini belirten AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı, "Değerli başkanımız Mehmet Gökoğlu yönetimi 30 Mayıs'ta devraldı. Güzel bir kadro kuruldu ve umut ediyorum ki Adana Demirspor çok güzel başarılara imza atacak ve mavi lacivertliler çok daha iyi noktalara gelecektir"dedi.
Fatma Gül Demet Sarı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Mehmet Gökoğlu, birlik ve beraberlik adına önemli bir ziyaret olduğunu söyleyerek milletvekili Sarı'ya teşekkür etti.
AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı ziyaret sonrası Adana Demirsporlu futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu haber toplam 800 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber