Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demirspor'da olağanüstü kongre sesleri
18 Nisan 2014 / 07:29
Demirspor'da olağanüstü kongre sesleri
Adana Demirspor'da 200'ü aşkın kongre üyesi, olağanüstü kongre talebiyle kulübe başvuruda bulundu.

Adana Demirspor'daki sportif başarısızlıklar, ekonomik ve idari anlamda yaşanan sıkıntıları gerekçe gösteren 200'ü aşkın kongre üyesi, olağanüstü kongre talebiyle kulübe başvuruda bulundu.


Kongre üyeleri adına Adana Demirspor İdari Binası'nda basın açıklaması yapan Adana Demirspor kongre üyesi Emrah Tunç, toplanan 200'ü aşkın imzanın Adana Demirsporluluk sorgulaması değil, idari ve sportif anlamda başarısızlığın sorgulanması olduğunu söyledi.

Sezon içerisinde sportif alanlarda başarısızlığın devam ettiği sırada üzerine idari sıkıntılar eklendiğini öne süren Tunç, “Kulüp tarihinde belki de ilk defa futbolcular dört defa üst üste antrenmana çıkmamışlardır ve kulüp tesislerinin ödenmeyen elektrik borcu yüzünden elektrikleri kesilmiştir. Demirspor Kulübü kongre üyeleri olarak diyoruz ki; planlamada bir yanlış olmuştur ve bu yanlıştan dönülmelidir. Geçen her gün Adana Demirspor'un kaybolan bir günüdür” dedi.

Toplanan imzalarla başlayan birlik sürecinin devam edeceğinin devam edeceğini ifade eden Emrah Tunç, Adana Demirspor'a kalıcı gelir projesi vaat eden değil, gerçekleştiren yönetimlerin destekçisi olacaklarını dile getirdi. Tunç, kulübün başarısızlığının kökeninde kalıcı bir gelirin olmamasının altını çizerek, “Bu bir birlik çağrısıdır. Bu bir kalıcı gelir çağrısıdır. Bu, Adana Demirspor'un yarın projesidir. Adana Demirspor'umuz için ilk yol, ilk kavga bu olmalıdır” dedi.

Basın açıklamasının ardından Emrah Tunç ve beraberindekiler, toplanan dilekçeleri kulüp müdürlüğüne verdi
Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber