Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demirspor'da istifa!
27 Haziran 2016 / 16:24
Demirspor'da istifa!
Adana Demirspor'da 20 yıl yöneticilik yapan Edip Gülnar, görevinden istifa etti.

PTT 1. Lig'de mücadele eden ve geçen hafta kongre ile yeni yönetimini belirleyen Adana Demirspor'da 20 yıl yöneticilik yapan Edip Gülnar, yönetim kurulu üyeliğinden ve altyapı sorumluluğu görevinden istifa etti. Gülnar, “Ben net adamım. Duruşum ve çizgim de bellidir. Şeffaf olmayan bir yönetimde benim işim olmaz” dedi.


Gülnar, düzenlediği basın toplantısında Adana Demirspor yönetiminde kimlerin olduğunu kongre salonunda öğrendiğini belirterek, “Adana Demirspor gerçekten de büyük bir camiadır. Hakkında bir takım şaibelerin bulunduğu bir ismin listede yer almasını doğru bulmadığım için aynı liste de yer almam” diye konuştu.

“DEMİRSPORLULUĞUMU KİMSE TARTIŞAMAZ”

“Adana Demirspor mahalle takımı değildir” ifadesini kullanan Gülnar, şöyle devam etti: “Benim nasıl bir Adana Demirsporlu olduğumu tüm camia ve Adana bilir. Beni sıradan Demirsporlulara sormayın. Eski alt yapıdan yetişen birçok Süper Lig takımlarında top oynayan futbolculara, çalıştığı hocalara sorun. Görev yaptığım sürece içinde alt yapı da neler yaptığımı herkes çok iyi biliyor. Sayın Başkan Sedat Sözlü, iyi şeyler yapmak istiyor ama birçok konularda yetersiz kalıyor. Alt yapı okuldur, orada torpil geçmez. Kimin adamı olursa olsun torpili asla kabul etmem. Benim derdim futbolcu yetiştirmek, genç yetenekleri A takıma, ardından da Türk sporuna kazandırmak. Kulübün alt yapı dahil olmak üzere çalışanına 450 bin TL borcu var. Bunun 158 bin TL’si alt yapıya. Burada çalışanlar evine ekmek götürmek zorunda. Yönetime birçok kez borçların ödenmesi konusunda talep de bulundum. Ama maalesef kimse aldırış dahi etmedi. Vebal alırsanız ağzınızla kuş da tutsanız Adana Demirspor’dan bir şey olmayacağı kanısındayım."

“BEN HANCI ONLAR YOLCU”

30 yıldır Adana Demirspor’un içinde yer aldığını son 20 yılını da yöneticilik yaparak geçirdiğini söyleyen Gülnar, "Birçok yönetim de yer aldım. Görev alırken de araya adam sokmadım. Her zaman davet edilmek kaydıyla yönetimde yer aldım. Ben dahil yedi ceddim Demiryolcu, ben gözlerimi açtım Demirspor ile büyüdüm. Önemli bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bunu tüm Adanalı bilsin. Ben hancıyım gelen her yönetim ise yolcu. Üstüne basarak yine söylüyorum. Gelmiş, geçmiş hangi yönetim olursa olsun kim bu takımın bir kuruşunu kursağından geçirmişse Allah’ından bulsun, çoluk çocuğundan çıksın. Burası rant kapısı değil. Gitsinler rantı başka yerde arasınlar” dedi.

Gülnar, son olarak, “Ben her zaman Adana Demirsporluyum. Öyle de kalacağım. Yeni sezonda yönetimin başarılı olması ve Adana Demirspor’un şampiyon olması en büyük isteğim” diye konuştu.
Bu haber toplam 931 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber