Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Demirspor 1 puan ile dönüyor
01 Kasım 2016 / 09:02
Demirspor 1 puan ile dönüyor
Adana Demirspor, TFF 1. Lig’in 9. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçtan dakikalar
20. dakikada Bulut’un ceza sahası sağ tarafından ortasında arka direkte topla buluşan Serdar’ın vuruşunda meşin yuvarlak kalenin yanından dışarı çıktı.
38. dakikada Ömer Can’ın sağ kanattan ortasında ceza sahasında bulunan Serdar’ın vuruşunda kaleci Emrullah meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
43. dakikada Mehmet’in ortasında ceza sahasında bulunan Emircan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin yanından dışarı çıktı.
46. dakikada Ozan İpek’in ceza sahası sol tarafından ortasında arka direkte bulunan Mustafa Durak’ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1
57. dakikada Waldison’un ara pasında ceza sahasında kaleci Burak ile karşı karşıya kalan Pote’nin vuruşunda Burak, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
89. dakikada Ümraniyespor'un kazandığı penaltı atışını kullanan İbrahim’in şutunda meşin yuvarlak kalecinin sağından ağlara gitti. 1-1

Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Oktay Taş xx, Baran Eraslan xx, Gökmen Baltacı xx


Ümraniyespor: Burak xx, Emircan xx, Serdar xx, İbrahim xx, Mehmet Sedef x (Mehmet Öztonga dk. 8 x, Tarık dk. 84 ?), Oğuz xx (Bahadır dk. 72 x), Ömer Can xx, A'Beka xx, Merthan xx, Erol xx, Bulut xx
Yedekler: Metin, Samet, Tarık, Mustafa, Ömer
Teknik Direktör: Erkan Sözeri

Adana Demirspor: Emrullah xx, Göksu xx, Servan xx (Anıl dk. 86 ?), Pote xx, Waldison xx, Ozan İpek xx (Salifu dk. 78 x), Grbic x (Mustafa Durak dk. 29 x), Onur xx, Oğuzhan xx, Serkan xx, Berkay xx
Yedekler: Zülküf, Mehmet, Tufan, Tevfik
Teknik Direktör: Engin İpekoğlu

Goller: Mustafa Durak (dk. 46) (Adana Demirspor), İbrahim (dk. 89 pen.) (Ümraniyespor)
Sarı kartlar: Waldison, Oğuzhan (Adana Demirspor), Bulut (Ümraniyespor)
 
 
Engin İpekoğlu: “Şampiyonluğa giden takım 1'den sonra 2. golü atmalı”
Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, 1-1 berabere kaldıkları Ümraniyespor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğa giden bir takımsanız 1. golden sonra 2. golü de bulmanız gerekir” dedi. 

TFF 1. Lig’in 9. haftasında Ümraniyespor ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ve Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmasının ilk yarısında kötü oynadıklarını belirten Engin İpekoğlu, “Oyuncularım saat 13.00’de oynamaya alışık değiller. Uyanamadılar diye düşünüyorum. İkinci yarının başında bulduğumuz golle birlikte birkaç tane daha bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. O pozisyonları değerlendirseydik, belki sahadan 1 puanla ayrılmamış olurduk. Ümraniyesporu’n da pozisyonları var. Ortada giden bir maçtı. Şampiyonluğa giden bir takımsanız 1. golden sonra 2. golü de bulmanız gerekir. Oyunun sonunda doldur boşaltlarla penaltı oldu. Sahadan birer puanla ayrıldık. Önümüze bakacağız. Oynanılacak çok maç, kazanılacak ve kaybedilecek çok puan var” şeklinde konuştu.
Bu haber toplam 1,108 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber