Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demirspor: 1 - Afyonspor: 0
05 Kasım 2018 / 09:23
Demirspor: 1 - Afyonspor: 0
Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında Adana Demirspor, sahasında AFJET Afyonspor'u 1-0 mağlup etti.

Adana Demirspor: 1 - Afjet Afyonspor: 0 
Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında Adana Demirspor evinde Afjet Afyonspor ile karşılaştı. Mücadeleden Adana Demirspor 1-0 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla 3 maçlık mağlubiyet serisini noktalayan Adana Demirspor puanını 19'a çıkarırken, Afjet Afyonspor 11 puanda kaldı. 

Maçtan dakikalar 
6. dakikada Adana Demirspor'da Berk'in sol kanattan ortasında oluşan karambolde Pote'nin vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0 
17. dakikada Adana Demirpsor'da Erdal'ın yerden ortasında Pote'nin gelişine vuruşunda kaleci Rybka ayakları ile uzaklaştırdı. 
44. dakikada Afjet Afyonspor'da Ersel'in ortasında Mendy'in yakın mesafeden şutunda kaleci Çağlar kale çizgiden son anda çıkarttı. 
68. dakikada Afjet Afyonspor'da Mehmet Güven'in cepheden sert şutunda top kaleci Çağlar'da kaldı. 

Stat: 5 Ocak Fatih Terim 
Hakemler: Onur Özütoprak xx, Mehmet Ali Akkor xx, Kemal Mavi xx 


Adana Demirspor: Çağlar xxx, Mitrovic xx, Orhan xx, Batuhan x, Galip x, Berk xx (Boubacar dk. 90+4 ?), Emre x (Orkan dk. 67 x), Hakan x, Erdal xx, Kosecki xx (Anderson dk. 80 x), Pote xx 
Yedekler: Kurtuluş, Yiğit, Mehmet, Rüştü 
Teknik Direktör: Hakan Kutlu 

Afjet Afyonspor: Rybka xx, Türker xx, Bayram xx, Mehmet Sedef xx, Nazmi xx, Mehmet Güven xx, Taşkın x (Abdulkadir dk. 63 x), Ersel x (Aykut dk. 77 x), Mendy x (Onur dk. 46 x) 
Yedekler: Bekir, Renato, Enes, Ali 
Teknik Direktör: Sabahattin Akgül 

Gol: Pote (dk. 6) (Adana Demirspor) 
Sarı kartlar: Türker, Yasin, Nazmi, Rybka (Afjet Afyonspor), Erdal, Berk, Anderson (Adana Demirspor)
 
Hakan Kutlu: ”Futbolcularımız kazanmayı çok istedi” 
Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, AFJET Afyonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu tip maçlar kırılma maçlarıdır. İyi oynarsın, kötü oynarsın, futbolcularımız kazanmayı çok istediler” dedi. 

Maçın ardından açıklamalarda Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Adana Demirspor, Afyonspor karşılaşmasını iki bölüme ayırmamız gerekiyor. Maçın ilk yarısı gerçekten oyuna iyi başladık. 6 tane net pozisyonumuz vardı karşılığın da ise rakibimize verdiğimiz 2 tane pozisyonumuz vardı. 2. golü bulamayınca Afyonspor da baskı kurdu. Özellikle oynadığımız son 3 maçta oyuncularımızın üstünde bir stres vardı. Futbolcularımız çok iyi mücadele ettiler. 60. dakikadan sonra skoru korumanın vermiş olduğu duygu vardı bu da oyun olarak sıkıntı yaşamamıza neden oldu. Ama her şeye rağmen kazanmak gerçekten önemliydi. Çünkü bu tip maçlar kırılma maçlarıdır. İyi oynarsın, kötü oynarsın futbolcularımız kazanmayı çok istediler. Kalecimiz Çağlar için gerçekten kötü oynadığımız dakikalarda sahneye çıktı ve çok iyi kurtarışlar yaptı" dedi.
Bu haber toplam 1,036 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber