Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Demirören ve Terim Adana'da Petrol İstasyonu Açtı
10 Nisan 2015 / 20:20
Demirören ve Terim Adana'da Petrol İstasyonu Açtı
Demirören ve Terim Adana'da petrol istasyonu açtı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Adana'da petrol istasyonu açılışı yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Adana'da petrol istasyonu açılışı yaptı.

Ceyhan İlçesi'nde Ural Savrun'a ait Demirören Milangaz Bayisi'nin açılışına Yıldırım Demirören ve Fatih Terim"in yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı AK Partili Alemdar Öztürk ile çok sayıda konuk katıldı. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan'daki Ceyhan Spor ve Doğan Spor için çim saha yapılmasını istediklerini söyledi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Moil'in 436'ıncı, Milangaz'ın 662'inci bayisinin hizmete girdiğini belirtti. Demirören, "Büyükler arasında tek yerli sermaye olarak mücadele eden, hem akaryakıtta hem gazda Demirören Grubu olarak, Savrun Ailesi'ni de bu mücadeleye katarak burada olmaktan gurur duyuyoruz. Bu istasyon inşallah Demirören Ailesi'ne ve Savrun Ailesi'ne hayırlı olur. Ceyhan'a 2 tane futbol sahası yapacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 2 benzin pompası arasında bağlanan kurdele, protokol üyeleri tarafından kesilerek açılış yapıldı. Törene katılanlar, Yıldırım Demirören ve Fatih Terim'e büyük ilgi gösterdi. Fatih Terim'den çok sayıda kişi imza alabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için yarıştı. Terim, imza isteyen davulcuyu dahi kırmayarak davuluna imza attı.

DEMİRÖREN'E METRELİK ADANA KEBABI

Ceyhan'daki petrol istasyonu açılışının ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören beraberindeki heyetle Adana Yüzevler Kebap adlı mekana geldi. Burada işletmeci Şevket Aydoğdu, Yıldırım Demirören ve konuklarına 1 metrelik Adana Kebabı, salata, şalgam ve ayran ikram etti. Oldukça neşeli geçen yemeğin ardından Yıldırım Demirören, işletme çalışanlarıyla anı fotoğrafı çektirip Adana'dan ayrıldı.

Bu haber toplam 351 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber