Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Davutoğlu'ndan partilere koalisyon uyarısı
29 Haziran 2015 / 08:58
Davutoğlu'ndan partilere koalisyon uyarısı
Başbakan Davutoğlu, "Kimse AK Parti koalisyona çok istekli, dolayısıyla kendi düşündüklerimizi dayatırız düşüncesi içerisine girmesin" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dini azınlıklar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiği iftar programı sonrası açıklamalarda bulundu. Davutoğlu koalisyon çalışmalarına yönelik olarak muhalafet partilerine uyarıda bulundu.

KESİNLİKLE TAVİZ VERMEYİZ

Koalisyon görüşmelerini, Ramazan'ın da bereketiyle iyi niyetle sürdüreceğiz. Önümüzdeki günlerde hem TBMM Başkanı'nı seçeceğiz ve bu dönemde TBMM'de daha önce görülmeyecek ölçüde Hıristiyan ve değişik dini inançlara, Ezidi, mensup milletvekillerinin  mevcudiyeti bizi sevindirmektedir. Bütün renkler TBMM'de temsil edilecek. Ve orada inşallah Meclis Başkanı seçiminden sonra da Cumhurbaşkanımızın görevlendirmesiyle koalisyon çalışmalarını yürüteceğiz.
 
Bütün partilere hepinizin huzurunda seslenmek istiyorum: Gelin hep beraber Türkiye'nin geleceği konusunda ortak ilkelerde buluşalım. Ama her gün yapılan açıklamalarla eğer birileri 'AK Parti koalisyona çok istekli, dolayısıyla kendi düşündüklerimizi dayatırız'diye bir yaklaşımla bize gelirlerse, bilsinler ki biz gönül sohbeti anlamında ve müzakere anlamında her şeye açığız, ama dayatmaya ya da emrivakilere kesinlikle taviz vermeyiz.

Bu haber toplam 258 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber