Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Dağlı: Adana’nın bayraktarı olacağım
05 Kasım 2015 / 09:23
Dağlı: Adana’nın bayraktarı olacağım
AK Parti’den Adana Milletvekili seçilen Tamer Dağlı, kente hizmet gelmesi için Adana’nın bayraktarlığını yapacağını belirterek, “Ben milletin vekili olacağım. Adana’nın yükselmesi için mücadele edeceğim” dedi.

ADANA’YI YÜKSELTECEĞİZ

1 Kasım seçimlerinde Adana’da büyük bir başarı elde ederek AK Parti’nin 6’ncı sırasından milletvekili seçilen Tamer Dağlı, başarılı bir dönem geçireceğinden emin olduğunu söyledi. “Adana’nın bayraktarlığını yapacağım” ifadesini kullanan Tamer Dağlı, “Tüm Adana milletvekilleri ile birlikte Adana’nın yükselmesi için mücadele etmeye hazırım” dedi.

MİLLETİN VEKİLİ OLACAĞIM

1 Kasım seçimlerini “istikrar mücadalesi olarak” niteleyen Tamer Dağlı, “Milletimiz duyarlı ve samimi bir şekilde yanımızda oldu. Ülkemizi bölmeye çalışanlara ders verdi. Yeniden tek başına iktidar olduk. Hizmetlerimiz bundan sonra büyüyerek devam edecek. Seçim sürecinde ‘milletin vekili’ olacağımı söylemiştim. Öyle olacağım” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, en kısa süre içerisinde Ankara’ya giderek Türkiye ve Adana için çalışmalara başlayacağını ifade etti. Dağlı, “Şu anda teşekkür ziyaretlerimi sürdürüyorum. Çok geniş bir kesim bize destek oldu. Bizimle beraber mücadele eden insanlara teşekkür borcumuz var. Birkaç gün sonra mazbatalarımızı alırız ve çalışmalara başlarız” dedi.

Bu haber toplam 678 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber