Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cumhuriyet futbol turnuvası başladı
16 Ekim 2015 / 09:06
Cumhuriyet futbol turnuvası başladı
Balcalı Hastanesi Cumhuriyet Futbol Turnuvası başladı

Bu yıl 11.'si düzenlenen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Cumhuriyet Futbol Turnuvası başladı. 
Balcalı Hastanesi Personeli'nin katıldığı, Geçtiğimiz Bahar Turnuvasından 8 takımın mücadele ettiği organizasyonda ilk gün karşılaşmaları hayli çekişmeli geçti. İlk gün müsabakaları sonunda Acil Röntgen Teknik Koordinatörlüğü 7-1 yenerken Genel Cerrahi ise Medikal muhasebeyi 5-4 ile geçti.
9-11 Kasım arası final müsabakalarının oynanacağı turnuvada 1. Cumhuriyet Kupası'nın sahibi olurken 2. Atatürk Kupasını 3. ise Şehitler ve Gaziler Kupası'nı alacak.
Komite Yöneticileri Mete Teoman, Salih Yiğit, Beyti Konur, İlker Gürşan Yıldırım ve Fevzi Demirci adına açıklama yapan Şaban Tepe, her yıl olduğu gibi bu yılda böylesine anlamlı bir kupa için bu organizasyonu düzenlemiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tepe, özellikle ülkenin içinde bulunduğu zor günlerden ve en son yaşanan terör saldırısı ile asker ve polislerimize yönelik saldırılar dolayısıyla açılış töreni yapmadıklarını vurguladı. Tepe bu yılki turnuvayı terör saldırılarında hayatlarını kaybeden asker, polis ve sivil vatandaşlara adadıklarının altını çizdi.
Organizasyon Komitesi Başkanı ve Hastane Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır da yaptığı konuşmada birlik ve bütünlüğe ihtiyaç duyulan bugünlerde anlamlı bir etkinliğe imza atıldığını söyledi. Çakır turnuvaya katılan takımlara da başarılar diledi.

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber