Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cumhurbaşkanına vatandaştan sevgi seli
25 Nisan 2014 / 07:59
Cumhurbaşkanına vatandaştan sevgi seli
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adana'da vatandaşların sevgi seliyle karşılaştı.

 Adana Ticaret Borsası'nın (ATB) kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla düzenlenen ödül ve temel atma törenlerine katılmak için Adana'ya gelen Gül, bu programlara katıldıktan sonra Çakmak Caddesi'nde bir tatlıcıya geldi.

2004 yılında Dışişleri Bakanı olduğu sırada geldiği Adana'da uğrayıp tatlı yediği tatlıcıda Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana AK Parti milletvekilleri Fatoş Gürkan, Necati Çetinkaya, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, TOBB Başkanı Rifat Hicarcıklıoğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte tatlı yedi.

Gül, tatlı yerken vatandaşlar tatlıcının etrafını sarıp Gül'ün fotoğrafını çekmek için birbiriyle yarıştı. Gül ve beraberindekiler tatlı yedikten sonra buradan çıktı. Gül tatlıcıdan çıkar çıkmaz vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir çocuğu kucağına alıp seven Gül ona verilen gülü çocuğa hediye etti. Makam aracına bindikten sonra yanına gelen bir engelliyi de kırmayan Gül, aracından inip onunla fotoğraf çektirip sohbet etti.

Gül daha sonra makam aracından halkı selamlayarak havalimanına hareket etti. Yol boyunca Gül'e binlerce kişi sevgi gösterisi sundu. Bir özel güvenlik görevlisi ise yaptırdığı çiçeği koşarak Gül'e verdi. Bazı vatandaşlar "Başkanım dur da elini öpelim" diye bağırdı. Sevgi gösterileri arasında havalimanına gelen Cumhurbaşkanı, kendisini bekleyen özel uçak "CBK" ile Ankara'ya hareket etti. 

Bu haber toplam 347 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber