Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cumhurbaşkanı'na ‘hakaret’ soruşturması
20 Nisan 2015 / 09:00
Cumhurbaşkanı'na ‘hakaret’ soruşturması
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı’nca soruşturma açıldı.

 İkinci soruşturmanın da Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaretten dolayı açılacağı bildirildi.

SIKINTILI BİR SÜREÇ BEKLİYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcısı tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi. Sözlü’ye ikinci soruşturmanın ise Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaretten açılacağı kaydedildi. Bu soruşturmalar dolayısıyla Sözlü’yü sıkıntılı bir sürecin beklediği ifade edildi.

DAVUTOĞLU ŞİKAYETİ SIRADA

Özellikle sosyal medyadaki paylaşımlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hükümeti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sert eleştirilerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün açıksözlü ve net tavrı başını ağrıtacak gibi görünüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyadaki paylaşımları dolayısıyla çok sayıda gazeteciye de dava açtığı biliniyor.

DAHA ÖNCE MAHKUM OLMUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten bir mahkumiyeti bulunuyor. Sözlü, Ceyhan Belediye Başkanlığı döneminde Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada mahkum olmuş ve kararın açıklanması ertelenmişti. Yeni soruşturmalardan mahkum olması durumunda Sözlü için oldukça zorlu bir süreç başlamış olacak.

Bu haber toplam 338 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber