Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çukurova GİAD'dan büyükşehire ziyaret
17 Nisan 2014 / 17:36
Çukurova GİAD'dan büyükşehire ziyaret
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve dernek yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

ÇUGİAD’ın yerinde faaliyetlere imza atan, enerjisi yüksek, toplumsal anlamda kendini kabul ettirmiş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Hüseyin Sözlü, işbirliği yapmaktan keyif alacağını söyledi. Hüseyin Sözlü, “Çıtamız çok yüksek. ‘Modern şehircilik, çağdaş belediyecilik’ sloganımız var. Şehri, toplum dinamikleriyle birlikte yönetme mantalitesini benimsiyoruz.Çukurova GİAD olarak Adana’ya çok önemli isimleri getirdiniz. İşini evrensel anlamda çok iyi yapan, yaptığı işin ustalarından öğreneceğimiz elbette çok  şey var. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’ya da söyledim. Yatırımcının önünü açma konusunda sınırsız destek vereceğiz” dedi.

ADANA’YA SİYASİ REKABET ADINA KAN KAYBETTİRMEM

Yatırımcının önünü açarken siyasi düşüncelere göre davranmalarının söz konusu olmadığını ifade eden Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti: “Aklı başında, ayağı yere basan, Adana’ya artı değer kazandıracak her projeyi destekleyeceğiz. Sanayicinin sıkıntılarını biliyoruz. Adana’ya siyasi rekabet adına kan kaybettirmem. Önümüzdeki 5 yılda Adana’nın nasıl bir gelişme kaydedeceğini birlikte göreceğiz. Adana tarihinin kaydettiği en başarılı belediye başkanı olma hedefimiz var. Sizlerin vizyonu da bizlere bu yolda yardımcı olacak.”

YAPTIĞINIZ İŞLERLE EFSANE BAŞKAN OLACAKSINIZ

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da dernek yönetim kuruluna yeni giren isimleri tanıttı ve, Hüseyin Sözlü’yü yanlarında görmek istediklerini belirtti. Ömer Faruk Sakarya sözlerini şeyle sürdürdü: “Seçimden önce Adana için yapılması gerekenlerle ilgili konuşmuştuk. Bunların hayata geçirilmesini bekliyoruz. Sizin ÇUGİAD’A manevi desteğiniz bizim için çok önemli. Efsane bir belediye başkanı olacağınıza yürekten inanıyorum. Bu da yaptığınız işler, meydana getireceğiniz eserlerle olacak. Biz de önümüzdeki süreçte yeni projelerle karşınızda olacağız.”

  

Bu haber toplam 380 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber