Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çukurova Belediyesi'nde yine kavga
21 Ağustos 2015 / 09:31
Çukurova Belediyesi'nde yine kavga
Soner Çetin'in başkan seçilmesiyle birlikte Çukurova belediyesinde gün geçmiyorki baskın silahlı-silahsız kavga olmasın

Silahlı baskınların kavgaların mutad hale geldiği Çukurova belediyesinde bu defa ki kavga personel arasında yaşandı. Konu ile ilgili Başkan Çetin mutad açıklamalarından birini yaptı. 
Şehir plancısı olarak Çukurova Belediyesi’nde çalışan K.T. adlı kişinin görev yerinin değiştirilmesinin ardından yaşanan ve bazı yerel gazetelere de yansıyan kavga ile ilgili olarak idari soruşturma başlatıldı. Olayı duyunca hemen soruşturma talimatı verdiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Personelimiz arasında kişisel bile olsa yaşanan ve anlık gelişen tartışmanın kavgaya dönüşmesi şık ve hoş olmamış, bu tatsız durum Çukurova Belediyesi’nin çalışanlarına yakışmamıştır” dedi.

"TAMAMEN KİŞİSEL BİR OLAYDIR"


Türkiye’nin her yerinde her an kişisel ve toplumsal olaylar yaşanabildiğini ve bu durumun hayatın olağan akışı içinde normal sayılması gerektiğini ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “O kavga neden olmuş, kim, neden şiddete başvurmuş, hepsi soruşturma sonunda belli olacak. Kim haksızsa, suçu oranında ceza da görecek. Kısacası olay fevri, anlık gelişen, bir personelin bir başka personele küfretmesi sonucu diğerinin de ona bir tokat atmasından ibaret basit bir olaydır. İlgililer hakkında idari soruşturma açılmıştır ve gereken yapılacaktır. Olayın belediye, idare ve işleyiş ile herhangi bir alakası bulunmamaktadır.
Bu haber toplam 390 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber