Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 ÇTV ve emlak vergilerinizi unutmayın
14 Mayıs 2015 / 09:04
ÇTV ve emlak vergilerinizi unutmayın
Yüreğir Mali Hizmetler Müdürü Çetin, Emlak ve İşyeri ÇTV ilk taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.

Yüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Meral Çetin, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ilk taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu hatırlatarak, “Vatandaşların mağdur olmamaları için vergilerini 31 Mayıs tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir. Belediye binamızdaki veznelerimiz son iki hafta sonu olan 23-24 Mayıs ve 30-31 Mayıs tarihlerinde açık olacaktır. Vatandaşlarımız vergilerini ödemez ise cezalı duruma düşeceklerdir” dedi.


Vergisini yatırmak isteyen vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığını belirten Meral Çetin, “Emlak servisimizi ve veznelerimizi tamamen yeniledik. Vatandaşlarımız bundan böyle kredi kartı, Halk bankası ve şubeleri ve İnternet web sitemiz üzerinden borçlarını ödeyebileceklerdir. Emlak servisinde mükelleflerimizin rahatlıkla vergilerini yatıracakları ortam hazırlanmıştır. Mükelleflerimizin sıra beklemeden kendilerine yapılan çay, meyve suyu ikramlarını yudumlarken vergilerini ödeyebileceklerdir. Borçlarını ve idari para cezalarını zamanında ödemeyen vergi mükelleflerine ödenmeyen vergilerin tahsili için 6183 sayılı amme Alacakları Tahsili Usulü Hakkındaki Kanunun ilgili hükümlerine istinaden icrai takib başlatılmış mal varlıklarına ve banka hesaplarına haciz şerhi gibi yaptırımlar uygulanır ve cebren tahsilât yoluna gidilmektedir“ diye konuştu.

Çetin, vergilerini ödemek isteyen vatandaşların belediye binası içindeki veznelere, kaymakamlık şubesine ve gezici tahsilat veznelerine Halk Bankası ve şubelerine, internet web sitesi üzerinden borçlarını yatırabileceklerini kaydetti.
Bu haber toplam 306 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber