Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Güliz ÖZSÜT
Güliz ÖZSÜT
COVİD GÜNLERİ
Elbette ki yasaklar daha da sıkı hale getirilmeli! 
 
Konum bu değil ama...
 
Toplumsal uyarıları binlerce kez dinlemiş olmamıza rağmen, hala bireysel korunmayı başaramamış kişilerin yasaklara saydırıyor olması çok ironik geliyor bana. Alınan önlemleri beğenmeyip, kişisel kurallara da uyamayan bu çok bildiğini düşünenlerin, sadece anlamlı cümle kurduğunu sandığı yanılgısına düşme durumu enteresan. Tamam olması gereken olmuyor madem de, sen olman gerektiği gibi misin acaba? 
 
Zorunluluk halinde dışarıda olan kişiler elbette ki konumun dışında! Ama evden çıkmaması muhtemel olan kişi kadar, ev hapsi verilsin diye bağırmıyor o çalışanlar!? Konunun özü şu galiba: “ bizler kurallara ancak yasak gelirse uyabiliriz...”
 
Bilmem anlatabildim mi?
 
Aynadaki sana bakmazsan eğer, camdan baktığında görmek istediklerin asla gerçekleşmez! 
Yaşadığımız çetrefilli süreç gereği; her an, her şeyin olabileceği gerçeğini binlerce kez deneyimlediğimiz zamanları yaşıyoruz. Artık her sabah uyandığımda şanslı olduğum hissini yaşamaya başladım.
 
Gözlerimi açtım ve ‘’Bu sabah da uyandım. Sağlıklıyım ve bu günü dolu dolu yaşamalıyım“ diyerek fırladım yataktan. En acilinden kahvemi yaparak, her yudum da her şeyin çok güzel olacağına dair, bi sürü anlamlı cümleler kurarak, iyi gelmeye çalıştım ruhuma...
 
Her yeni gün, yeni yaşama şansı anlamına geliyor çünkü. Yaşadığımız her dakika önem taşıyor artık. İçinizden geldiği gibi yaşayın nolur! Ertelemeden, korkmadan ve siz nasıl istiyorsanız...
Bu yazı toplam 58463 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber