Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çöpe Atılan Bavul, Bomba Paniğine Neden Oldu
21 Mayıs 2015 / 19:18
Çöpe Atılan Bavul, Bomba Paniğine Neden Oldu
Çöpe atılan bavul, bomba paniğine neden oldu ADANA'da sokakta oynayan çocukların çöpten çıkardığı valizi bomba sanan vatandaşlar, polisi alarma geçirdi.

Çöpe atılan bavul, bomba paniğine neden oldu

ADANA'da sokakta oynayan çocukların çöpten çıkardığı valizi bomba sanan vatandaşlar, polisi alarma geçirdi. Çevre güvenliği alınıp müdahale için bomba imha uzmanı beklenirken, canını hiçe sayan meraklı bir vatandaş ise şüpheli bavulu elle kontrol etmek istedi.

Mirzaçelebi Mahallesi'ndeki Meydan Caddesi'nde kaldırım kenarında duran ağzı kapalı bavulu gören vatandaşlar, bomba olabileceğini düşünerek polisi aradı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, cadde üzerindeki bavulun yanına gelip, emniyet şeridini çekerek çevre güvenliğini aldı.

Bomba imha uzmanı'nın gelmesi beklenirken, bölgede meraklı vatandaşlar da toplandı. Meraklı kalabalığın arasından çıkan bir vatandaş, şüpheli valizi eliyle açmak istedi. Asayiş ekipinin müdahale etmesi üzerine meraklı vatandaş, valizin yanından uzaklaştırıldı. Valizin yanına gelen 68 yaşındaki M.R, "Onu ben çöpe atmıştım. Çocuklar oraya götürmüş" diyerek bavulun kendisine ait olduğunu söyledi. Eski olduğu için bavulu attığını söyleyen kadın, evinin önüne kadar götürüp yenidençöplerin arasına attı.

Bu haber toplam 316 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber