Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çocuklarına Bayramlık Getiren Kocasını Bıçakladı
20 Temmuz 2015 / 11:19
Çocuklarına Bayramlık Getiren Kocasını Bıçakladı
Adana'da Ramazan Bayramı'nda çocuklarına bayramlık alarak onları görmeye giden Ali K. isimli şahıs, karısı tarafından bıçaklandı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE EŞİNİ BIÇAKLADI

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Tahsilli Mahallesi 2544 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ali K. (25) ile Özlem K. (23) 6 yıl önce evlendi. Bu evlilikten iki çocukları oldu. Ancak çift arasında anlaşmazlık çıktı. 3 ay önce Özlem K. kocasını evden kovdu. Ali K. çalıştığı iş yerinde kalmaya başladı. Ali K., Ramazan Bayramı'nda çocuklarına bayramlık alarak onları görmeye geldi. Ancak eşi, Ali K.'yi eve almak istemedi. Bunun üzerine çift arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Özlem K. çocuklarının gözü önünde eşini bıçakladı.

"BENİM EŞİM PSİKOPAT"

Bu arada çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis kocanın yaralı olduğunu görünce ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kocayı AdanaNumune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Ali K. burada eşiyle boşanmadığını ancak kendisini 3 aydır eve almadığını, bugün de çocuklarına bayramlık aldığını belirterek, "Çocuklarıma bayramlık alıp onları görmeye geldim ama eşim beni eve almayıp bir de beni bıçakladı. Benim eşim psikopat" diye bağırdı.

Bu arada polis genç kadını polis merkezine götürdü. Ali K. ise tedavi olup taburcu edildi. Kocanın hayatı tehlikesi olmadığı için genç kadın da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Adana'da geçtiğimiz günlerde de 2 kadın şiddet gördüğünü ileri sürerek kocalarını öldürmüştü.

Bu haber toplam 1,197 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber