Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çocukların Küpesini Çaldığı İddia Edilen Çift Yakalandı
07 Aralık 2016 / 10:47
Çocukların Küpesini Çaldığı İddia Edilen Çift Yakalandı
Adana'da şeker ve çikolata alma bahanesiyle kandırdıkları 6 kız çocuğunun altın küpesini çaldığı ileri sürülen çift yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesinde farklı günlerde 5 aile polise başvurarak, sokakta oyun oynayan kız çocuklarının kulağındaki altın küpelerinin çalındığı yönünde şikayette bulundu.

Ailelerden bazıları ifadelerinde, çocuklarının, bir kadın ve erkeğin bakkaldan şeker ve çikolata alma bahanesiyle kendilerini kandırıp kimsenin olmadığı yerlerde kulaklarındaki küpelerini aldığını söylediğini belirtti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, aldıkları eşkal bilgileri doğrultusunda şüphelileri yakalamak için bölgede araştırma başlattı.

19 Mayıs Mahallesi'nde bir aile polise, 6 yaşındaki kızları M.B'nin küpesinin benzer yöntemle çalındığı yönünde ihbarda bulunması üzerine bölgeye giden ekipler, şüpheli biri kadın 2 kişiyi yakaladı.

Evli oldukları öğrenilen şüpheliler Y.G. ve eşi T.G. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.G. tutuklandı, eşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çiftin kuyumcuda küpe satma anı kamerada

Bir kuyumcunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheliler, 2 yaşındaki çocuklarıyla iş yerine geliyor.

Görüntüde, şüphelilerden T.G'nin yanında getirdiği bir çift küpeyi kuyumcuya verdiği, çiftin parayı alarak iş yerinden uzaklaştığı yer alıyor.

Bu haber toplam 597 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber